19.11.2020

Începe aventura ta de sărbători cu ofertele Orange

Sărbătorile de iarnă sunt mereu un motiv în plus de a-ți împlini visurile. În acest an, Orange te îndeamnă să-ți creezi ție și persoanelor pe care le iubești o adevărată poveste. Să îndrăznești să faci cadourile care te vor face fericit.

Acum e momentul să faci plinul de cadouri, pentru că Orange tocmai a lansat ofertele de sărbători. Alege unul dintre cele două telefoane Samsung din oferta HIT și fii sigur că ai cel mai bun preț din țară.

Prinde oferta HIT și bucură-te de cadouri

Intră în noul an cu un Samsung Galaxy A51 cu 4 camere foto cu AI și ecran super AMOLED la numai 4299 lei, cu abonament. E cel mai bine vândut smartphone al anului în lume și îl poți cumpăra și în rate, cu numai 180 lei lunar.

Mai mult, la procurarea acestui smartphone primești cadou de sărbători, de la Orange, noua brățară fitness Samsung Galaxy Fit2. Brățara are un design elegant și e tocmai potrivită pentru un mod de viață activ și sănătos. Grăbește-te să te bucuri de ofertă, stocul cadourilor este limitat. Cumpără online pe eshop.orange.md/A51 sau în magazine.

Tot în oferta HIT găsești smartphone-ul Samsung Galaxy A21s. Are un ecran mare, de 6,5 inch, patru camere foto și o baterie puternică, care ține ritmul distracției fără limite. Doar de sărbători îl poți lua de la Orange cu reducere de 1000 de lei, la preț total de 2699 lei sau în rate cu 115 lei lunar, cu abonament. Cumpără-l online pe eshop.orange.md/A21s sau în magazinele Orange.

Primește cadou De 3 ori mai mult Internet în abonamentul tău mobil

Un telefon nou e tocmai potrivit cu un abonament mobil nou.

De sărbători, Orange vine cu daruri generoase pentru toți clienții săi – atât pentru cei noi, cât și pentru cei fideli. Din 19 noiembrie, conectează un Abonament mobil Orange, transferă numărul de la PrePay sau treci la Orange cu numărul tău din altă rețea și primești cadou „de 3 ori mai mult Internet” în abonamentul tău timp de 1 an întreg. Acum vei avea de trei ori mai mult trafic Internet mobil pentru toate pasiunile tale.

Iar dacă deja ești client Orange Abonament, accesează aplicația My Orange și activează gratuit bonusul „De 3 ori mai mult Internet”. Transformă-ți visele în realitate cu mai mult trafic Internet cadou.

Prinde cea mai tare ofertă de iarnă
De 3 ori mai
mult Internet
cu Abonament,
la conectare
Detalii aici
De sărbători, ia Internetul cu tine oriunde

Ia-ți un abonament Internet Acum 4G și creează-ți aventura de sărbători oriunde ai merge, pentru că acum ai până la 100 GB trafic inclus, în fiecare lună, timp de 1 an. Cadoul e disponibil cu toate abonamentele noi activate. Vezi mai multe detalii despre cadoul bonus pe pagina dedicată Internet Acum.

GB
lunar
timp de 1 an
la conectare Internet Acum 170 lei
Cel mai rapid
Internet 4G
Detalii aici
Versiunea Desktop