10.12.2019

InspiratiON Session #4: Arhitectură Agile. Stabilirea echilibrului între designul emergent și cel intenționat.

Orange Systems anunță ultima ediție InspiratiON session din acest an, care este dedicată experților IT din Moldova, cu experiență în dezvoltarea sistemelor informaționale complexe.

Alăturați-vă și fiți pregătiți să vă implicați în această sesiune extrem de interactivă pentru a primi sfaturi practice despre cum să evoluați de la o arhitectură emergentă la una de intenție, să încurajați o cultură inginerească a realizării lucrurilor la timp, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea, în timp ce identificaţi și gestionaţi „deșeurile” și „datoriile” tehnice.

La InspiratiON Session #4 vom dezbate rolul arhitectului și al arhitecturii emergente în lumea Agile. Arhitectura Agile/Lean este necesară pentru a putea dezvolta sisteme majore și complexe într-un sistem în perpetuă schimbare și pentru a evita adunarea „datoriilor” tehnice (technical debt).

Invitatul special al evenimentului este Florin Cârdașim – Arhitect Software, Agile Coach și facilitator. Florin are o expertiză tehnică remarcabilă și este recunoscut ca membru al programului „Director Regional” de la Microsoft , un grup de experți independenți selectați de Microsoft pentru a fi consilieri tehnici și strategici.

Florin este foarte implicat în viața comunității IT din regiune și este conectat la o rețea largă de specialiști IT și companii partenere în tehnologie. Este co-fondatorul Codecamp și NDR, unele dintre cele mai mari conferințe IT din Europa Centrală şi de Est. Florin este, de asemenea, co-fondatorul Strongbytes.AI  - o companie care se concentrează pe servicii și produse Cloud și AI și TBNR - un fond de investiții tehnologice și startup accelerator.

Creativitate, interacțiune și agilitate sunt caracteristicile ce definesc Orange Systems ca angajator. Vino la kiTchen, pe 19 decembrie, ora 18:30 să împărtășim experiența noastră și să ne inspirăm de la cei mai buni.

La eveniment pot participa persoanele din domeniul IT, tech şi arhitecţi software. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru a-ți asigura un loc, completează formularul! Termenul limită este 18 decembrie, ora 17.00.

Prin astfel de evenimente, Orange Systems reiterează ambiția de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității.

 

Agenda evenimentului:

18:30 – 19:00 Înregistrarea
19:00 – 20:30 Lean Architecture
20:30 Networking, Q&A și Pizza