16.05.2022

Inspiration session #6: Descoperă AWS și tendințele pieței în domeniul tehnologiei

Orange Systems inspiră comunitatea IT să guste din noua rețetă de a lucra în IT și invită profesioniștii din domeniul TIC la cea de-a VI-a ediție InspiratiON session.

AWS, DevOps, Cloud Computing, Digital Twins și tendințele domeniului Tech, vor fi doar câteva dintre subiectele prezentate de invitatul special al celei de-a VI-a ediţii a InspiratiON session – Mohammad Kabajah.

Mohammad Kabajah este un guru în arhitectura AWS și un consultant cheie în cadrul companiei Amazon, unde activează deja de 4 ani. Acesta este deţinătorul prestigiosului premiu „Ninjaneer Award 2020”, arhitect senior de soluții de infrastructură SW, antreprenor tehnologic/social și speaker. Mohammad deține o licență în ingineria sistemelor informaționale de la Universitatea Birzeit şi anterior a activat în alte companii precum Cisco, NVIDIA. Este fondatorul a două startup-uri, Baexy și Brainsole, și este autorul mai multor invenții și brevete. De asemenea, Mohammad are în palmaresul său mai multe premii și recunoaștere din partea diferitor organizații și evenimente din întreaga lume.

Cine poate participa la eveniment:

  • Persoane care dețin cunoștințe de bază despre domeniile AWS Cloud Computing;
  • Persoane care își fac studiile în domeniul IT sau au absolvit o universitate de profil;
  • Persoane care activează în domeniul IT.

La eveniment vor fi invitate doar persoanele din domeniul TIC, selecția fiind efectuată în baza profilului candidaților.

InspiratiON session #6 se va organiza pe 3 iunie, la Grădina Botanică din Chișinău, de la ora 18:00 și va avea loc exclusiv în limba engleză. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.


Agenda evenimentului:

  • 18:00– Înregistrare. Snacks&drinks
  • 18:30– Despre AWS și tendințele sectorului TIC
  • 19:30– Q&A
  • 20:20– Networking

Pentru a participa la InspiratiON session#6, completați formularul. Termen limită 25 mai 2022.

Prin astfel de evenimente inspiraționale, Orange Systems reiterează ambiția de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității.


Despre Orange Systems

Orange Systems este hub-ul IT al Orange şi unul dintre cele mai mari hub-uri IT din ţară. Fiind rezident al parcului IT în care se regăsesc peste 600 de angajaţi, Orange Systems îşi reconfirmă poziţia de al doilea angajator pe piaţa tehnologiilor informaţionale din Moldova. Mai mult de 50 la sută dintre specialişti prestează servicii de IT nearshoring pentru parteneri externi, în următoarele domenii: software development, testarea şi asigurarea calităţii, controlul şi managementul proiectelor IT, automatizarea proceselor, business intelligence şi big data. Orange Systems are ambiția de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității, prin crearea de produse software proprii și centre locale de excelență.