16.09.2019

inspiratiON session

from beta to unicorn. The Story of UiPath.

Orange Systems anunță cea de-a treia ediție inspiratiON session dedicată tinerilor antreprenori şi comunității IT din Moldova.

Prin astfel de evenimente, Orange Systems reiterează ambiția de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității.

Invitatul special al evenimentului este unul dintre veteranii primului „unicorn” românesc, pe cale să devină cel mai valoros start-up în domeniul inteligenţei artificiale din lume – UI Path.

Ui Path îşi are sediul central în Statele Unite ale Americii și birouri în șase țări, este specializată în dezvoltarea și vânzarea tehnologiei de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (ex: Robotic Process Automation / RPA). Roboții software UiPath sunt programați să preia munca de tipul copy-paste a angajaților, eliberându-i de sarcinile tranzacțional repetitive care îi solicită inutil.

Răzvan Atim face parte din echipa UI Path încă din 2007, pe când erau doar 10 oameni implicaţi. În rolul său curent de Director Vânzări pentru Europa Centrală și de Est, Răzvan este responsabil de creșterea și succesul clienților și al partenerilor în regiune.

Creativitate, interacțiune și agilitate sunt caracteristicile ce definesc Orange Systems ca angajator. Prin urmare, te invităm la kiTchen, pe 25 septembrie, ora 18:00, să împărtășim experiența și să ne inspirăm de la cei mai buni.

Agenda evenimentului:

  • 18:00 – 18:30 Înregistrarea
  • 18:30 – 19:00 Despre Ui Path, evoluţia companiei
  • 19:00 – 19:30 Cum atragi investiţii pentru start up
  • 19:30 – 20:00 Networking și Q&A
  • 20:00 – Pizza and refreshments

Condiții de participare:

  •  La eveniment pot participa persoanele din domeniul IT, tech, antreprenoriat
  •  Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Pentru a-ți asigura un loc, completează formularul https://forms.gle/4WSF9uhkJE5Jisay7

Versiunea Desktop