13.02.2020

Internet şi TV - potrivit pentru afacerea ta!

De curând, Orange Moldova a lansat LOVE Business - servicii convergente de telefonie mobilă şi Internet fix pentru clienţii corporativi de la Chișinău, Bălți, Cahul şi Ialoveni. La combinarea noilor abonamente Internet Oficiu cu abonamentele mobile de la Orange, clienţii business au reduceri pe viaţă şi 1000 lei cadou pentru procurarea dispozitivelor.

O altă noutate este lansarea serviciului de televiziune pentru afaceri. Datorită celor două abonamente TV Oficiu şi TV Public, clienţii vor putea alege abonamentul ce se potrivește exact necesităţilor afacerii lor, fiind siguri că respectă legislația în domeniu şi drepturile de autor. Astfel, Orange Moldova devine unicul operator care oferă clienţilor săi un abonament dedicat utilizării serviciilor de televiziune în spaţii publice.

„După lansarea serviciilor LOVE în 2017 pentru clienții Orange, acum lansăm LOVE Business. Acest fapt presupune eficientizarea costurilor afacerii prin accesarea serviciilor de telefonie mobilă, Internet fix și TV de la un singur operator, la un preţ avantajos. În premieră pe piaţa de telecomunicații din Moldova venim cu două abonamente TV care răspund necesităților mediului de afaceri. Astfel, TV Public oferă siguranţa tuturor clienţilor noştri, deoarece include toate drepturile de conținut pentru difuzarea serviciului în spaţii publice. Abonamentul dat poate fi completat cu opţiunea tematică - Sport, care difuzează cele mai populare competiții sportive din lume – campionatele de fotbal ale Angliei, Spaniei, Franţei, Italiei, Germaniei, precum şi Formula 1, UFC, NBA etc. Credem că este o noutate bună, mai ales în ajun de UEFA Euro 2020. ”, a menţionat Andrei Preaşcă, Director Vânzări Corporative Orange Moldova.

Toate serviciile Orange pe aceeași factură

Atât clienţii business existenţi Orange Moldova, cât şi clienţii noi pot beneficia acum de servicii convergente împreună cu:

  • Abonamentul Internet Oficiu 300
  • Abonamentul Internet Oficiu 450

La combinarea abonamentului mobil cu unul dintre cele două abonamente Internet Oficiu, clientul beneficiază de o reducere de 100 de lei/lunar pe viață. Pentru cei care aleg abonamentul Internet Oficiu 450, Orange oferă 1000 de lei bonus pentru procurarea dispozitivelor necesare afacerii.

În plus, la Orange conectarea este gratuită și vine cu cel mai avansat modem Wi-Fi 5, dual band.

Clienţii cu servicii de telefonie mobilă de la un alt operator se pot bucura de aceleaşi viteze de până la 300 Mbps şi trafic nelimitat la preţ standard.

Mai multe detalii găsiţi aici.

Abonamente TV pe potriva afacerii tale

În premieră pe piaţa din Moldova, Orange lansează două Abonamente TV pentru companii, potrivite mediului de activitate al acestora:

  • Abonament TV Public - alegerea potrivită pentru spaţii publice: cafenele, restaurante, zonele de recepţie ale hotelelor, saloane de înfrumuseţare, spaţii de așteptare din instituțiile medicale, magazine etc. Acest abonament presupune 110 canale TV, inclusiv 35 canale HD. Prețul este de 100 de lei şi poate fi combinat cu opțiunea Sport pentru 100 de lei lunar, ce oferă acces la 3 canale Setanta Sports. Această opțiune este perfectă pentru a bucura clienţii cu live-uri și comentarii de la cele mai tari evenimente sportive din lume.
  • Abonament TV Oficiu - potrivit pentru spaţii private, oficii, camere de hotel, săli de conferinţe etc. Abonamentul oferă 120 de canale TV, inclusiv 38 canale HD şi este compatibil cu opţiunea Sport la preţ de 100 lei şi opţiunea HBO la 60 de lei. Opţiunea HBO oferă acces la cele mai tari filme și seriale de top, pe 5 canale TV din familia HBO, CINEMAX HD şi CINEMAX 2 HD.

Clienţii care aleg oricare dintre abonamentele TV beneficiază de televiziune în calitate HD, conectare gratuită şi TV BOX HD de ultimă generaţie. În plus, clienţii conectaţi la servicii fixe de la Orange pot achiziţiona televizor în rate la preţ special.

Mai multe detalii despre avantajele si beneficiile abonamentelor TV găsiți aici.