07.07.2020

Julien Ducarroz, Director General Orange Moldova, este noul CEO Orange Polonia

Grupul Orange anunţă astăzi, 7 iulie 2020, despre numirea în funcţie a doi directori generali pentru Orange Polonia și Orange Belgia.

Aceste schimbări manageriale sunt cauzate de reînnoirea Comitetului Executiv al Grupului Orange, despre care a anunțat Președintele Grupului Orange, Stéphane Richard, pe 12 iunie 2020.

Julien Ducarroz, Director General Orange Moldova, care deţine această funcție din luna mai 2016, va fi numit Director General al Orange Polonia. Julien Ducarroz a primit recomandarea și sprijinul pozitiv atât al Comitetului de remunerare, cât și al Consiliului de Supraveghere al Orange Polonia în cadrul reuniunii sale din 6 iulie 2020. Numirea va fi complet ratificată atunci când Consiliul de Supraveghere va putea să efectueze votul formal necesar, care urmează să aibă loc cu ocazia reuniunii Consiliului de Supraveghere din 21 iulie 2020.

Este de menționat că Julien Ducarroz îl va înlocui pe Jean-François Fallacher în funcția de director general al Orange Polonia, care se va muta pentru a deveni CEO al Orange Spania.

Aceste modificări vor intra în vigoare începând cu 1 septembrie 2020.

Noul CEO Orange Moldova va fi numit după data de 21 Iulie.

Versiunea Desktop