29.06.2022

JUMP acum şi începe-ți cariera IT cu Orange Systems

73% dintre stagiarii programului JUMP din ediţia de primăvară au reuşit să obțină un loc de muncă la Orange Systems, hub-ul IT al Orange Moldova.

19 tineri pasionați de IT au absolvit programul de studiu în domeniile Software Testing şi Java Programming, organizat gratuit de Orange Systems (OSY).

Cea de-a V-a ediție a programului JUMP s-a desfășurat în perioada martie-iunie și a implicat 7 mentori din rândul angajaților hub-ului IT al Orange Moldova.

Organizarea programului de instruire JUMP, reconfirmă angajamentul Orange Systems de a contribui continuu la dezvoltarea competenţelor digitale pe piaţa IT locală. De asemenea, prin acest curs, OSY își reconfirmă poziţia de al doilea angajator pe piaţa de tehnologii informaţionale din Moldova. La absolvirea programului, 14 participanți au fost angajați în rândul echipei de specialiști ai Orange Systems.

Participă la cea de-a VI-a ediție a programului de internship – JUMP şi învaţă domeniul Software Testing

Stagiul de practică va avea loc în perioada iulie-septembrie 2022, cu un program de 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.

Cine poate aplica la program?

Programul JUMP se adresează tinerilor pasionaţi de domeniul IT şi dornici să descopere cum se testează produsele software, care sunt capabili să demonstreze cunoștințe teoretice despre domeniul Quality Assurance (QA), au o gândire analitică şi cunosc limba engleză. La încheierea stagiului, participanții vor avea oportunitatea de a se angaja în marea familie Orange.

Înscrierea la program şi etapele de selecţie
Înscrierile la program se acceptă până la 10 iulie 2022. Pentru aceasta, doritorii vor transmite CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa jump@orange.md. La prima etapă de selecţie, toţi candidaţii vor susţine un test online de cunoştinţe în domeniul QA. Candidații care vor acumula 80% de răspunsuri corecte, vor fi invitaţi la etapa de interviu.

Beneficiile programului

  • Training pentru dezvoltarea competenţelor teoretice în domeniul QA.
  • Mentorat şi supervizare în aplicarea şi deprinderea competenţelor practice de QA.
  • Acces nelimitat la 2 platforme de training-uri online.
  • Training pentru dezvoltarea soft-skills, precum feedback, comunicarea pe email, discursul public etc.
  • Dezvoltarea abilităţilor de colaborare prin integrarea în cultura organizaţională Orange.

Despre Orange Systems

Orange Systems este hub-ul IT al Orange şi unul dintre cele mai mari hub-uri IT din ţară. Fiind rezident al parcului IT în care se regăsesc peste 600 de angajaţi, Orange Systems îşi reconfirmă poziţia de al doilea angajator pe piaţa de tehnologii informaţionale din Moldova. Mai mult de 50 la sută dintre specialişti prestează servicii de IT nearshoring pentru parteneri externi, în următoarele domenii: software development, testarea şi asigurarea calităţii, controlul şi managementul proiectelor IT, automatizarea proceselor, business intelligence şi big data. Orange Systems are ambiția de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității, prin crearea de produse software proprii și centre locale de excelență.