19.06.2020

La Orange Moldova ai cea mai bună conectivitate în reţeaua 4G

Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației, cu susținerea Ministerului Economiei și Infrastructurii, a lansat aplicația cartografică web „Harta de acoperire cu servicii mobile_calitate drumuri”, care pune la dispoziția utilizatorilor informații despre acoperirea şi calitatea serviciilor mobile oferite de operatorii de telefonie mobilă.

O experienţă incomparabilă de navigare pe net în cea mai extinsă reţea 4G cu cea mai bună viteză

Potrivit datelor prezentate, Orange Moldova are cea mai performantă rețea 4G în ce privește viteza de descărcare şi de încărcare.

Astfel, Orange Moldova oferă cea mai bună conectivitate în reţeaua 4G, care acoperă 92% din drumurile naționale (măsurări realizate de către Serviciul Naţional de Management al Frecvenţelor Radio în perioada aprilie – septembrie 2019) şi 97% din populaţie (conform datelor Orange Moldova).

Este de menţionat şi faptul că în anul 2019 Orange Moldova a reușit să obțină al 7-lea certificat consecutiv de la compania independentă de experţi în calitatea reţelelor „Systemics-PAB”, care a confirmat calitatea generală superioară a serviciilor Orange, în raport cu serviciile altor operatori din Moldova.

Reţeaua 4G de la Orange oferă conectivitate tuturor clienţilor Orange: PrePay, Abonament sau Internet Acum.

Orange investește anual în echipamente de ultimă generație, atât pentru îmbunătățirea rețelelor sale, cât și pentru extinderea acestora. Totul, pentru ca utilizatorii Orange Moldova să se bucure de cea mai bună experiență de comunicare și navigare pe Internet, chiar și în cele mai greu accesibile regiuni ale țării.

Versiunea Desktop