30.11.2022

Lasă-te cuprins de sărbători și oferă mai mult decât cadouri

Sărbătorile de iarnă vin să ne amintească că orice s-ar întâmpla pe parcursul anului, atunci când oamenii dragi ne sunt alături, ne simțim împliniți și trăim momente de bucurie adevărată.

În campania de Crăciun din acest an te îndemnăm să lași sărbătorile să intre în casa ta și să pui suflet în fiecare cadou pe care îl oferi. Dăruiește emoții și clipe memorabile, iar cadourile le primești de la Orange.

Conectează Fibră + TV Acasă și primești
2 000 lei reducere
la orice televizor sau smartphone
Detalii aici
Alege Fibră și televiziune de la Orange și primești un Smart TV cadou

De sărbători avem un super-cadou, de care se va bucura întreaga familie. Conectează Fibră 1000 + TV Acasă de la Orange în perioada promoției și primești cadou un televizor smart Hisense, cu doar 1 leu. Iar când conectezi Fibră 500 + TV Acasă, poți lua televizorul la preț special, doar 599 lei.

Pe lângă super-viteză de până la 940 Mbps, până la 180 canale TV și echipament Wi-Fi avansat, primești gratuit și un Orange TV Box 4K, bazat pe Android TV, cu care ai acces la peste 5000 de aplicații și jocuri direct pe televizorul tău. În plus, poți folosi funcția Pauză-Reluare pentru emisiunile tale preferate.

Mai mult, când conectezi Fibră + TV Acasă pe același cont cu numărul tău mobil, primești de două ori mai mult Internet pe toate numerele din contul tău și reducere lunară, pe toată perioada cât vei avea ambele abonamente (fix + mobil) active.

Sună la 797 pentru a programa vizita inginerilor sau vino în magazinele Orange. Află mai multe detalii despre ofertă pe pagina dedicată.

Nou în Oferta HIT de Crăciun – smartphone plus cadou

Când vrei un smartphone nou, telefoanele din Oferta HIT sunt prima opțiune, pentru că au un preț bun și caracteristici de invidiat, care se potrivesc pentru orice stil de viață.

De sărbători, Oferta HIT te surprinde cu un cadou. Comandă smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 11 Pro, cu memorie de 6/128 GB și cameră generoasă de 108 MP și primești în dar căștile Xiaomi Redmi Buds 3 Lite. Acum la Orange poți cumpăra acest telefon la cel mai bun preț din țară, iar dacă vrei, îl poți lua și în rate cu dobândă de 0%, pentru o perioadă de tocmai 24 luni, cu numai 240 lei lunar.

Tot în Oferta HIT avem și smartphone-ul Samsung Galaxy A04s, în culori trendy, care poate fi al tău cu numai 130 lei lunar. E important să știi că la Orange poți cumpăra în rate cu 0% orice smartphone, televizor sau laptop, pe care îl poți achita în 24 luni. Astfel, te bucuri instant de dispozitivul la care ai visat, iar plata o faci în rate accesibile și fără nicio dobândă.

Vino în magazinele Orange sau comandă online cu livrare gratuită în orice loc din țară.

Cu Abonament TOP
la conectare și portare primești
Detalii aici
Trafic Internet cadou la conectare Abonament TOP

De sărbători primești mai mult decât te aștepți, iar la Orange te bucuri de cadou chiar și 24 de luni. Conectează orice Abonament TOP și primești bonus 20 GB în fiecare lună, timp de 2 ani.

Oferta e valabilă și dacă îți transferi numărul de la PrePay. În acest caz poți alege și Abonament GO 95, împreună cu care vei primi un bonus lunar de 10 GB, de asemenea, timp de 24 luni.

Treci la Orange și primești

Cu Abonament TOP 130

Detalii aici
Cadou smartphone Samsung la portarea numărului din altă reţea

Invită-ţi prietenii la Orange, pentru că acum la portarea numărului din altă rețea pe un Abonament TOP primesc smartphone-ul Samsung Galaxy A03 Core la doar 1 leu.

Pentru a trece numărul la Orange, spune-le prietenilor să vină cu buletinul în orice magazin Orange. Mai multe detalii avem pe pagina dedicată.

Bucură-te de aceste sărbători în familie, împreună cu Orange.

Versiunea Desktop