06.04.2020

Mai multe funcții utile în aplicația web My Orange

De astăzi, versiunea web a serviciului My Orange este mai aproape de necesităţile tale. Acum poți vedea toate numerele mobile de pe contul tău, abonamentele de Internet și televiziune, când și cu cât a fost reîncărcat contul, dar și facturile pe ultimele 12 luni pentru fiecare număr.

Versiunea îmbunătățită a paginii my.orange.md vine ca răspuns la sugestiile primite pe parcurs de la clienți. Fiecare solicitare a fost bine gândită și acum My Orange oferă exact ceea ce ți-ai dorit – mai multă informație utilă în format grafic ușor de vizualizat.

Ce vei descoperi când te loghezi în contul tău pe My Orange web?

Acum vezi toate numerele tale Orange pe un singur cont. Nu mai e nevoie să te loghezi cu fiecare număr în parte. Intri pe numărul tău și poți vedea ce abonamente active ai tu și membrii familiei din același cont. Iar asta te ajută să-ți planifici mai bine cheltuielile.

Noile funcționalități includ și vizualizarea abonamentelor fixe. Dacă ai pe numărul tău de mobil un abonament de Internet și televiziune de la Orange, acum îl poți monitoriza. E și mai simplu dacă ai mai multe. Le vezi pe toate când intri în contul tău My Orange.

Odată cu afișarea grafică a tuturor numerelor tale, vei putea vedea balanța contului, precum și istoricul reîncărcărilor, mai exact, când și cu ce sumă a fost suplinit. Mai mult, acum poți urmări istoricul reîncărcărilor contului și facturile pentru fiecare număr pentru ultimele 12 luni, pe care, la dorință, le poți descărca oricând și păstra în computerul tău.

Loghează-te în contul tău pe pagina my.orange.md, descoperă noile funcționalități și administrează-ți contul Orange simplu, sigur și rapid, chiar și fără a ieși din casă.