03.02.2020

Modificări în grila TV Acasă

Stimate client, pe 4 februarie Orange a făcut unele modificări în grila TV Acasă și a crescut numărul de posturi TV în format HD, reieșind din solicitările şi preferinţele clienţilor săi.

Astfel:

 • Au fost adăugate 3 posturi TV în format HD, Fine Living HD, TVE Internacional HD, BBC World News HD. Astfel, grila completă de canale acum include 48 posturi în format HD;
 • Au fost modificate pozițiile în grilă pentru următoarele posturi TV, conform numărului de buton atribuit:
  Postul TV Număr buton (nou)
  Primul in Moldova 5
  Publika TV 21
  Accent TV 25
  RTVi 66
  Primul in Moldova HD 111
 • Au fost actualizate numele posturilor în grilă, pentru ca acestea să poată fi vizualizate în mod corect în meniul decodorului sau a televizorului (în cazul conectării prin modul CI+).

Întreaga grilă de canale TV o găsești aici.

Modificări în lista de canale

Odată cu introducerea modificărilor, s-a schimbat și poziția mai multor canale TV în grilă.

Dacă televizorul tău e conectat prin modul CI+, pentru a putea vizualiza şi beneficia de toate noutățile şi modificările din grila TV, va fi necesar să efectuezi operaţiunea de resetare a canalelor (scanare repetată).

Pentru conexiunile TV cu decodor TV Box HD, în mod normal, modificările se aplică fără vreo intervenţie din partea utilizatorilor.

În caz că întâmpini dificultăţi în timpul procedurii de căutare repetată a canalelor, te rugăm să consulți ghidul de actualizare a grilei TV sau să apelezi la serviciul Suport Clienţi Orange.

Vizionare plăcută!

Versiunea Desktop