12.04.2019

Nopți Nelimitate de trafic Internet și modem la 1 leu cu noua ofertă Internet Acum 4G

O conexiune bună la Internet te ține mereu la curent cu ideile inovative și cu oamenii care te inspiră. Pentru și mai multă inspirație, Orange îți oferă libertate de navigare și un modem performant la super-preț.

Nopți Nelimitate timp de 2 ani

Privește filme online, comunică pe rețelele de socializare, descoperă noi orizonturi. Cu noua ofertă Orange, la conectare la orice abonament Internet Acum 4G, pe lângă bonusul lunar de până la 30 GB, primești 2 ani de trafic Internet gratuit, nelimitat, între orele 00:00 și 08:00.

Cu Internet Acum 4G de la Orange ești mai conectat ca oricând, oriunde te-ai afla, având la dispoziție cea mai bună acoperire 4G din Moldova.

Cel mai rapid modem 4G de 300 Mbps, exclusiv la Orange, cu doar 1 leu

În plus, la conectare la unul dintre abonamentele Internet Acum de 200 sau 250 lei, ai cel mai rapid modem 4G de 300 Mbps, cu doar 1 leu. Ușor și cu un design compact, modemul Huawei E5785 are o baterie puternică de 3000 mAh, care ține până la 12 ore, fără reîncărcare.

Cu Internet Acum 4G de la Orange ai mereu la îndemână Internet cu viteză înaltă pentru tine și toți prietenii tăi. Doar pornește modemul și poți conecta până la 10 dispozitive simultan – smartphone, laptop, PC, tabletă și alte dispozitive SMART.

Versiunea Desktop