19.07.2021

Nou. Acum în aplicația My Orange ai toate informațiile despre dispozitivele luate în rate

Aplicația My Orange devine din ce în ce mai bogată în informații utile, iar actualizările regulate vin să anticipeze necesitățile fiecărui client. În noua versiune a aplicației vei găsi o categorie super-importantă pentru toți cei care au dispozitive în rate.

Nu mai e nevoie să apelezi Serviciul Clienți sau să te duci în magazine ca să afli detalii despre ratele tale active. Acum ai totul în My Orange. Actualizează aplicația și descoperă ce ți-am pregătit.

Acum, pe lângă funcționalitățile deja apreciate de utilizatori, pe pagina principală vei găsi rubrica Dispozitive în rate. Aici vezi toate dispozitivele cumpărate de la Orange, pentru care achiți rate – fiecare telefon, ceas sau accesoriu.

Mai exact, vezi suma ratei lunare pentru fiecare dispozitiv în parte, ce sumă ți-a rămas să plătești, câte rate mai ai, când ai cumpărat dispozitivul și când vei putea face următoarea cumpărătură în rate. În plus, pentru comoditate, am adăugat și IMEI/ID dispozitivului.

Încearcă noile funcționalități. Descarcă ultima actualizare a aplicației și controlează-ți plățile mai simplu și mai comod.

Descarcă aplicația