19.07.2023

Nou la Orange. Acum poți achita online prin Apple Pay și Google Pay

Orange face încă un pas înainte spre digitalizare și introduce două noi metode de plată online pentru serviciile sale: Apple Pay și Google Pay.

Noile metode simplificate de plată vin să completeze funcționalitățile de achitare online disponibile pe epayments.orange.md, eshop.orange.md și My Orange. Totodată, poți salva cardul tău bancar în Contul Orange și să achiți rapid și simplu în orice moment.

Pentru a achita prin Apple Pay și Google Pay, e necesar să te asiguri că ai înregistrat cardul tău bancar în Apple Wallet, dacă vrei să plătești de pe un dispozitiv Apple, sau în Google Wallet, dacă ai un dispozitiv pe Android. Așa vei putea plăti rapid, chiar și când nu ai cardul la tine sau ai uitat parola de acces în My Orange.

În orice moment, poți achita serviciile Orange online, fără comision, rapid și în maximă siguranță. La plata de la 100 lei primești bonus 1 GB, iar banii achitați se afișează în contul tău în câteva minute.

Alege metoda de plată preferată și urmează instrucțiunile standard în cazul plăților cu portofelul electronic, afișate pe ecranul dispozitivului tău. Află mai multe detalii pe Apple Pay și Google Pay.