29.06.2020

O interfață mai prietenoasă și funcții noi pentru clienții TV Acasă cu TV Box HD

Orange a lansat cel mai important update al softului pentru TV Box HD. Acum clienții TV Acasă se pot bucura de mai multe funcționalități utile, care fac mai plăcută navigarea și vizionarea canalelor din grila TV. Pentru a le vedea, trebuie doar să repornești TV Box-ul.

Modificările vin ca un răspuns la feedback-ul din partea clienților și dau startul unui amplu proces de modernizare a serviciilor de televiziune oferite de Orange.

Care sunt cele mai importante schimbări

Vizibilitate mai bună. Ceea ce vei observa din prima clipă este meniul îmbunătățit al TV Box HD-ului. Acesta are caractere mai mari, ceea ce înseamnă că poți vedea informația despre canal de la o distanță mai mare. Te va ajuta și noua culoare de fondal a meniurilor, datorită căreia detaliile apar mai clare, iar navigarea este mai comodă.

Mai simplu să creezi și să gestionezi lista de canale Favorite. Noua versiune vine cu o interfață mai intuitivă. Acum e mai ușor să adaugi sau să elimini canale Favorite – chiar și pe toate dintr-un click. Noile funcționalități îți permit să gestionezi lista de canale Favorite într-o fereastră separată. Poți schimba simplu ordinea posturilor preferate, creându-ți astfel un top al canalelor preferate, pe care să le vizionezi cu plăcere.

Bucură-te de noile funcționalități – actualizează softul pentru TV Box HD

Pentru aceasta, urmează 3 pași simpli:

  • Deconectează TV Box HD, folosind telecomanda sau butonul power OFF de pe echipamentul TV Box HD;
  • După 10 secunde, reconectează TV Box-ul;
  • Acceptă instalarea actualizărilor în fereastra care va apărea pe ecran și așteaptă 1-3 minute până când acestea vor fi instalate cu succes.

Asta e tot. Dacă întâmpini dificultăți la instalarea actualizărilor, sună la 777 și te vom ajuta. Dacă ai recomandări și sugestii pentru următoarele actualizări, să știi că vom fi bucuroși să le aflăm la același număr 777.