16.03.2021

Orange a lansat cea mai generoasă ofertă de portare de până acum

Orange, compania cu cea mai mare acoperire a rețelei 4G din Moldova, lansează o nouă ofertă de portare, dedicată tuturor celor care vor să facă o schimbare. Este una dintre cele mai generoase oferte din ultimii ani, inclusiv datorită beneficiilor unice pe care le oferă clienților care vin la Orange din alte rețele mobile.

Acum e momentul perfect să treci la Orange

Vino la Orange cu numărul tău actual de la alți operatori și primește tot ce vrei cu abonamentul recomandat, care este și cel mai popular – Nelimitat 160. Portează la Orange numerele din familie și ai apeluri nelimitate în cea mai extinsă rețea mobilă din Moldova, sute de minute naționale și 28 GB trafic Internet – toate, pentru doar 80 lei lunar.

Ai nevoie de mai mult? Alege un abonament mai mare din oferta de portare și ai 40 GB, 80 GB sau chiar Internet Nelimitat – pe care acum îl poți avea la doar jumătate de preț.

Tot jumătate plătești și dacă vrei să-ți cumperi un telefon. Poți alege unul din cele mai bine vândute trei smartphone-uri ale momentului, incluse în oferta de portare. Dar asta nu e tot.

La Orange ai mai mult decât GB. Ai cel mai rapid Internet 4G din țară

Nu o spunem doar noi. O arată toate măsurările din ultima perioadă, efectuate de experți independenți atât din țară, cât și de peste hotare.

Orange Moldova oferă cea mai bună conectivitate în reţeaua 4G, care acoperă 92% din drumurile naționale şi 97% din populaţie. Iar potrivit măsurărilor efectuate de compania independentă „Systemics-PAB” din Polonia în perioada august – septembrie 2020, Orange Moldova are cea mai performantă rețea 4G în ce privește viteza de descărcare și cel mai mare punctaj înregistrat pentru serviciile Data, în comparație cu alți operatori. La fel, testele au arătat că Orange oferă cea mai bună experiență de navigare pe web clienților săi.

De ce asta e important pentru tine? Pentru că poți fi sigur că oriunde mergi, ai acces instant la toate aplicațiile tale preferate și nu pierzi nicio replică din chat.

Treci la Orange și dacă vrei să te muți la țară. Având acces la cea mai extinsă rețea mobilă și cel mai rapid Internet 4G din Moldova, poți sta liniștit că ai rețea și net bun oriunde, iar apelurile tale ajung la destinatar. Așa poți lucra cu plăcere chiar și de sub nucul bunicii.

Mai multe servicii Orange – mai avantajos

Când ești la Orange, combini diferite servicii și plătești mai puțin pentru fiecare. Portează-ți numărul și poți cumpăra telefoane și accesorii la cel mai bun preț din țară, cu oferta HIT. În plus, ai reducere permanentă la servicii fixe de Internet și televiziune acasă.

Vino acum la Orange.

Vezi toate detaliile despre ofertă aici.

Fă primul pas – comandă un apel.

Treci la Orange
cel mai rapid Internet 4G
Detalii aici
Versiunea Desktop