06.09.2023

Orange a reunit muzica și distracția la Summer Fest 2023

Orange Moldova, partenerul tradițional al celui mai grandios festival al verii – Summer Fest, a conectat la distracție peste 20 mii de clienți Orange, din totalul de circa 30 mii de participanți.

Cel mai mare eveniment open-air al anului s-a desfășurat la Grădina Botanică și a adus în scenă cei mai în vogă artiști internaționali ai momentului: Irina Rimes, Satoshi, Valery Meladze, Shouse, Carla’s Dreams, БИ-2, The Limba, T-Fest, Killa Fonic, Guess Who și alții. Amatorii de muzică au avut parte de un show de lumini de excepție, dar și de experiențe inedite în zonele special amenajate de către parteneri.

Cele mai inedite experiențe alături de Orange

Orange a dat o nouă dimensiune experienței de festival și a creat momente memorabile pentru toți participanții. Cei prezenți la festival au descoperit în zona Orange Love mai multe motive de distracție și au trăit emoții deosebite alături de familie și prieteni. Spațiul amenajat a asigurat distracția la maxim pentru toate vârstele:

  • 120 m2 de atracții gonflabile pentru copii – trambuline, teren de fotbal, bandă de alergare și alpinism.
  • O oază de relaxare și socializare înainte de concert, unde cei dornici de comunicare au socializat offline cu prietenii, reîncărcându-și telefoanele pentru a surprinde secvențe inedite din concert.
  • Tatuaje temporare care marchează emoția celui mai mare festival al verii.

Împreună am înscris încă o ediție de senzație a Summer Fest

Datorită implicării eco-responsabile a festivalierilor, am reușit să colectăm mai multe dispozitive uzate pentru reciclare. Astfel, toate device-urile colectate în cutia Re de la cortul Orange vor primi o a doua șansă, fiind utilizate la fabricarea unor noi dispozitive electrice și electronice.

La fel, cei dornici de distracție au reușit să parcurgă peste 230 de km pe trainerul pentru ciclism oferit de Garmin, pedalând „virtual” pe traseele fabuloase din Barcelona, Spania.

Și asta nu e tot. Vizitatorii cortului Orange care au ales să facă fapte bune pentru natură, dar și pentru a se bucura de tehnologie, au fost premiați de Orange cu cadouri cool.

#OrangeInspiră