16.02.2023

Orange apropie primăvara cu noua Oferta H!T

În prag de primăvară, Orange lansează o nouă Ofertă H!T. De data aceasta, și mai generoasă – pentru ca toți cei care doresc să-și schimbe telefonul sau să facă un cadou celor dragi să poată alege ce e mai bun, la cel mai corect raport preț-calitate.

Acum ai nu două, dar tocmai 3 modele cu reducere. Hai să le descoperim.

Cel mai bine-vândut smartphone din ultimele luni

Samsung rămâne în topul preferințelor clienților noștri. Din acest motiv, am păstrat un preț atractiv pentru Galaxy A04s. Are ecran mare de 6,5”, baterie rezistentă de 5000 mAh și cameră triplă, perfectă pentru fotografii de familie, amintiri din călătorii și selfie-uri.

Îl găsești în Oferta H!T de primăvară, la numai 3099 lei. E disponibil și în 24 de rate, cu 0%, la 130 lei lunar. Îl poți cumpăra din magazinele Orange sau comandă online, cu livrare gratuită la tine acasă.

Alege OPPO pentru experiențe îndrăznețe

Când vrei să ai un smartphone nou, încearcă cu încredere un OPPO A57s. Arată diferit de ce ai mai văzut până acum, are cameră dublă AI de 50 MP pentru fotografii memorabile, este dotat cu sistem de încărcare rapidă de 33 W și o baterie puternică, de 5000 mAh, care rămâne cu tine în toate aventurile. Cu memorie de 4/128 GB îl poți cumpăra la doar 3399 lei sau în 24 de rate, cu 0%, la doar 145 lei pe lună. Vino să-l vezi în magazine sau alege culoarea și comandă direct pe eshop.orange.md/HIT

Xiaomi Redmi Note 11S – smartphone-ul cu 108 MP

Celebrează momentele plăcute și surprinde-le frumos cu toți cei 108 milioane de pixeli ai lui Xiaomi Redmi Note 11S. Mai mult, este dotat cu o baterie puternică, sistem de încărcare rapidă și arată premium. Modelul cu memorie 6/128 GB este acum în oferta H!T de la Orange și îl poți cumpăra cu numai 4699 lei sau în rate pe 24 luni, cu dobândă 0%, la doar 195 lei lunar.

Începe primăvara fresh, cu un telefon nou din Oferta H!T. Alege modelul dorit din magazinele noastre sau comandă online, pe eshop.orange.md, cu livrare gratuită la tine acasă sau la oficiu.

Versiunea Desktop