15.02.2023

Orange Esports Series | Road to Iași. Participă online la turneele de Esports și câștigă premii

În perioada februarie-martie, Federația de Sporturi Electronice din Moldova, în parteneriat cu Orange Moldova, desfășoară competiția de jocuri electronice Orange Esports Series | Road to Iași.

Orange Esports Series | Road to Iași reprezintă o serie formată din 5 turnee distincte la 5 jocuri: CS:GO, DOTA2, eFootball, Tekken7 și PUBG Mobile. Turneele vor fi preselecții naționale, câștigătorii cărora vor reprezenta Moldova la competiția internațională World Esports Championship.

După etapa preselecțiilor naționale, campionii țărilor din Europa, inclusiv din Moldova, vor participa la etapa calificărilor europene. Cei mai buni jucători se vor califica la etapa OFFLINE Grand Finals din Iași. Campionatul Mondial de Esports este o competiție organizată de International Esports Federation cu un prizepool total de 500.000 USD.

Cu Orange trăiești experiența Esportsși câștigi premii

Orange Moldova invită toți amatorii de sporturi electronice să participe la Orange Esports Series | Road to Iași și să se înregistreze pe mef.md pentru fiecare turneu selectat. Participarea este gratuită. În turneu sunt admiși participanți din toată țara.

Pasionații de gaming se vor bucura de premii oferite de Orange Moldova. Finaliștii competiției vor avea posibilitatea de a alege premiile direct pe eshop.orange.md, în limita sumelor distribuite pentru fiecare loc plasat.

Orange Moldova este un partener fidel al Federației de Sporturi Electronice din Moldova. Pe parcursul celor 5 ani de colaborare, au fost organizate o serie de competiții online și offline, care au adunat pasionații de jocuri video în cadrul competițiilor e-World Cup FIFA Moldova, Liga Națională Orange, Stay Home Cup și Autumn Esports Cup, ce au inclus turnee la eFootball, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2, PUBG Mobile și League of Legends.