16.09.2020

Orange lansează Business Internet Security – serviciul ce îți protejează afacerea chiar și de la distanță

Munca la distanță și transferul activităților în mediul online sunt unele dintre cele mai importante schimbări pe care le-a adus anul 2020 pentru toată lumea. Tot mai multe afaceri au extins accesul angajaților la rețeaua lor internă, pentru ca aceștia să poată lucra de acasă. Drept consecință, aceasta devine mai vulnerabilă.

Serviciul Business Internet Security (BIS) lansat de Orange oferă companiilor siguranță și protecție non-stop. Datorită BIS poți anticipa și preveni riscurile legate de accesul angajaților la Internet și îți securizezi rețeaua internă. Nu e nevoie de investiții în echipamente sau în softuri, dar beneficiezi de serviciile și expertiza Orange. Totul la prețul unui abonament lunar, pe care îl alegi în funcție de necesitățile reale ale afacerii tale.

BIS e potrivit și dacă deja ai reluat activitatea în birou. Sistemul scanează şi blochează automat viruşii, protejând calculatoarele şi serverele din reţea, cât şi dispozitivele mobile, cum sunt smartphone-urile, laptop-urile, tabletele sau modemele GSM conectate la Internet.

Datorită acestui serviciu, companiile beneficiază de o putere de procesare mai mare a datelor, la un cost semnificativ redus față de soluțiile clasice. Serviciul este disponibil cu două tipuri de abonamente – Basic şi Standard, ce pot fi personalizate cu opţiuni adaptate la dimensiunea companiei, nivelul de protecţie dorit sau modul în care sunt utilizate conexiunile la Internet. Vezi ce include fiecare abonament pe pagina dedicată.

Ce include abonamentul Basic?

Pe lângă funcţiile de control al accesului, în funcţie de elementul de reţea din LAN, ai posibilitatea de a interzice anumite categorii de destinaţii din Internet (Filtrare web) şi de a interzice sau prioritiza anumite aplicaţii (Controlul aplicaţiilor şi conţinutului transferat).

Avantajele abonamentului Standard

Comparativ cu abonamentul Basic, ai acces la un portal de configurare şi monitorizare a serviciului, cu o interfață ușor de utilizat, unde poți vizualiza, în timp real, activizarea mecanismelor și funcțiilor de securitate şi poți modifica setările. Sunt posibile topologii cu sedii multiple şi echipamente dedicate.

Comandă Business Internet Security pentru afacerea ta

Contactează un reprezentant de vânzări Orange Moldova pentru a primi toate informațiile necesare, ca să înţelegi mai bine oferta Business Internet Security şi să alegi opţiunea cea mai potrivită pentru compania ta.

Completează formularul de pe pagina Business Internet Security sau sună la numărul 700 sau 022977700 între orele 8:00 și 22:00 sau scrie la adresa corporate@orange.md.

Versiunea Desktop