30.06.2023

Orange Systems: InspiratiON session #8 a valorificat oportunitățile AI în procesul de creare a unui produs propriu

IT-ști, antreprenori din sectorul IT, dar și tineri pasionați de noile tehnologii și inteligență artificială au participat la cea de-a #8 ediție InspiratiON Session, organizată de Orange Systems. Evenimentul a avut loc pe 23 iunie la hub-ul de învățare pentru viitor, Orange Digital Center.

Participanții s-au inspirat de la Roman ARCEA, Senior Product Manager la Google, ex-angajat al Orange Moldova, care a povestit despre aspectele managementului de produs în era AI. Participanții la eveniment au avut oportunitatea de a descoperi mai multe despre modul în care se poate crea un produs, pornind de la o idee sau o problemă, precum și despre utilizarea instrumentelor de inteligență artificială în procesele creative.

Orange Systems a reușit să organizeze o sesiune extrem de interactivă, la care a participat comunitatea IT locală, interesată de oportunitățile pe care le oferă inteligența artificială.

InspiratiON session #8 a avut și un element inedit. În prima parte, participanții s-au inspirat din cele mai bune practici de la invitatul special, iar în cea de-a doua – au avut oportunitatea să se implice într-un workshop interactiv, unde au aplicat instrumentele AI în procesul de creare a unui produs.

Persoanele care nu au reușit să participe la eveniment sau își doresc să-l revadă, pot găsi înregistrarea aici sau Facebook.

Prin astfel de evenimente, Orange Systems inspiră comunitatea IT să guste din noua rețetă de a lucra în IT și își reiterează ambiția de a promova noile tehnologii și de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității.