12.11.2018

Orange Systems Java Academy anunță curs gratuit de programare

Ești pasionat de tehnologie și visezi să faci lumea mai bună prin creare de softuri și aplicații. Atunci vino cu noi să înveți! Orange Systems anunță ediția a doua a programului Java Academy. De data aceasta îți propunem un program mai avansat - Java Enterprise Edition. Prinde noi oportunități și acumulează experiențe inedite la cursul gratuit de programare.

Această ediție oferă 20 de locuri de studii, care pot fi accesate atât de către angajații Orange, cât și de către studenții care își fac studiile în domeniul IT sau au absolvit o facultate de profil.

Învață și creează!

Pentru că ne-am propus să aplicăm o nouă rețetă de a lucra în IT, procesul de studii va fi unul creativ. Timp de două luni vei învăța teorie, apoi pe parcursul a patru luni vom aplica cunoștințele în practică.

Partea teoretică include:

  • Recapitulare Java Core și OOP
  • Java Advanced: Patterns, Generics, Java Collections Framework, Stream & Lambda Expressions etc.
  • Spring Boot: Core, Data, LDAP, Web
  • React JS

Partea practică îți va permite să dai frâu liber imaginației. Împreună cu colegii vei avea de rezolvat o sarcină: crearea unui instrument de gestionare a disponibilității locurilor de lucru în incinta oficiilor de tip open spaces. Soluția urmează să asigure comunicarea între obiectele conectate și panourile electronice informative.

Orele se vor desfășura de trei ori pe săptămână: marți și joi între 18:30 și 20:30 și sâmbăta câte 4 ore. Cursul se va desfășura în limba engleză.

 

Condiţii de participare

La  Orange Systems Java Academy pot participa studenții și proaspăt absolvenți care întrunesc următoarele condiţii:

  • studii în domeniul IT sau un domeniu conex (matematică, statistică, cibernetică, telecomunicații, inginerie)
  • cunoștințe de bază despre limbajele de programare
  • cunoașterea limbii engleze
  • motivația de a se dezvolta în domeniul IT

Pentru a aplica, expediază CV-ul tău și două argumente de ce să te alegem în program la adresa java.academy@orange.md până duminică, 18 noiembrie curent, ora 18:00.

Pentru mai multe detalii, accesați regulamentul programului.

Te așteptăm la Java Academy, care se va desfășura la Orange {kITchen}, locul unde găsești cele mai inovative rețete de a lucra în IT.

 

Despre Orange Systems

 

Orange Systems, hub-ul IT al Orange Moldova, este rezident al parcului IT, în care se regăsesc peste 350 de angajaţi. Mai mult de 50 la sută dintre specialiști prestează servicii de IT nearshoring pentru partenerii externi, în următoarele domenii: software development, testarea şi asigurarea calităţii, controlul şi managementul proiectelor IT, automatizarea proceselor, business intelligence şi big data.