07.12.2022

Orange Systems te invită la Modular THE VISION

La Orange Systems facem IT creativ, iar Modular THE VISION este un cocktail de gusturi şi senzaţii, creat pe o reţetă perfectă pentru distracţie.

Orange Systems te invită să călătorești în alte realități prin intermediul inovației tehnologice. Evenimentul va avea loc pe 16 decembrie, la 22:00, la Moldova Film – o locație dincolo de monoton și gri, locul unde arta vizuală imersivă se împletește cu arta muzicii deep, minimal și tech. E teritoriul unde cultura noastră întâlnește cultura underground din Marea Britanie, România și Moldova.

O parte indispensabilă pentru a trăi experiență imersivă este să te lași copleșit de sunetul zidit de maeștrii underground: East End Dubs, Michael James, Nu Zau, Perky Wires, VZOROV ș.a.

Orange Systems susţine inovațiile și ideile inedite, iată de ce, a pregătit pentru tine mai multe surprize, activități interactive și cadouri. Iar pentru a crea amintiri la 360°, vino cu prietenii în zona Orange spinner și crează video de la cel mai tare festival techno.

Modular este o platformă unde fiecare profesionist IT poate să obțină cunoștințe despre cum să-și exprime creativitatea în muzică, folosind software și hardware.

Orange Systems susține Modular, platforma unde fiecare profesionist IT poate testa o reţetă perfectă pentru distracţie. În același timp, cu ajutorul acestui eveniment, hub-ul IT al Orange Moldova, contribuie la consolidarea comunității iubitorilor de muzică din domeniul tech.

Află mai multe despre Modular THE VISION și procură bilete pe afisha.md

Despre Orange Systems

Orange Systems este hub-ul IT al Orange şi unul dintre cele mai mari hub-uri IT din ţară. Fiind rezident al parcului IT în care se regăsesc peste 600 de angajaţi, Orange Systems îşi reconfirmă poziţia de al doilea angajator pe piaţa de tehnologii informaţionale din Moldova. Mai mult de 50 la sută dintre specialişti prestează servicii de IT nearshoring pentru parteneri externi, în următoarele domenii: software development, testarea şi asigurarea calităţii, controlul şi managementul proiectelor IT, automatizarea proceselor, business intelligence şi big data. Orange Systems are ambiția de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității, prin crearea de produse software proprii și centre locale de excelență.