14.12.2022

Orange te invită în cel mai cald Orășel de Crăciun

Orășelul de Crăciun din scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” și-a pregătit hainele de iarnă pentru găzduirea vizitatorilor din orice colț al țării.

Și în acest an, operatorul #1 din Moldova care oferă servicii voce și date mobile, Internet prin fibră și servicii TV, toate sub același brand, aduce atmosfera de basm în centrul Chișinăului pentru ca toți locuitorii și oaspeții capitalei să se bucure de spiritul sărbătorilor de iarnă alături de cei dragi.

În Orășelul de Crăciun, de la mic la mare se poate bucura de splendoarea miilor de luminițe multicolore și a unui brad faimos. Iar pentru ca amintirea noului an să rămână vie peste ani, oaspeții locului magic pot face poze cu Moș Crăciun și Alba ca Zăpada.


Vino în poveste. Intrarea este liberă

Anul acesta, pe lângă zonele de distracții cu carusele și un imens tobogan de gheață, concert de colinde și muzică bună, oaspeții orășelului de poveste vor putea savura vin fiert aromat, ciocolată fierbinte, turte dulci, covrigi și alte gustoșenii.

Tot în Orăşelul de Crăciun, pe un ecran imens, vizitatorii au posibilitatea să urmărească în imagini cele mai importante proiecte ale Fundației Orange. Acestea ilustrează viaţa a peste 400 de mii de persoane, beneficiare ale proiectelor sociale.


Descoperă sărbătorile împreună cu Orange

Orange Moldova susține în calitate de partener strategic Orășelul de Crăciun de mai mult de 10 ani. Te aşteptăm până în data de 15 ianuarie, de dimineață până seara, în scuarul TNOB „Maria Bieșu”, ca să te bucuri din plin alături de cei dragi de magia Crăciunului.