02.05.2023

Orange te invită la primul turneu OFFLINE de FIFA23

Pe 6 mai, la Orange {kITchen}, anticipăm o atmosferă plină de emoții și adrenalină. Federația de Sporturi Electronice din Moldova împreună cu Orange Moldova organizează primul turneu offline de FIFA23.

Fiecare persoană care intenționează să participe la turneu ca jucător sau spectator, urmează să se înregistreze până pe 5 mai, ora 18:00 pe mef.md. Participarea este gratuită și nu are limită de vârstă.

Turneul se va desfășura în incinta Orange Systems {kITchen} care se află în business centrul ZTower la etajul 7, Chișinău, str.Calea Ieșilor 8.

Câştigă premii de la Orange Moldova

Cei mai buni 3 jucători din cadrul acestui turneu se vor alege cu premii oferite de Orange Moldova, partenerul general al turneului. Câștigătorii au libertatea de a-și alege premiile direct pe eshop.orange.md.

La fel, în cadrul evenimentului, va fi organizat și un quiz efotbalistic, două tombole și un concurs de pronosticuri, în urma cărora alte 15 persoane vor fi premiate.

Cu Orange trăieşti experienţa eSports

Orange Moldova este un partener fidel al Federației de Sporturi Electronice din Moldova. Pe parcursul celor 5 ani de colaborare, au fost organizate o serie de competiții online și offline, care au adunat pasionații de jocuri video în cadrul competițiilor e-World Cup FIFA Moldova, Liga Națională Orange, Stay Home Cup și Autumn Esports Cup, ce au inclus turnee la eFootball, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2, PUBG Mobile și League of Legends.

Versiunea Desktop