19.07.2023

Orange te invită la Summer Fest 2023

Orange Moldova te invită la cel mai mare festival de muzică din Moldova – Summer Fest. Evenimentul se va desfășura în ultimul weekend al verii – 26 și 27 august, la Grădina Botanică

Summer Fest, unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri din Moldova a ajuns la cea de-a 6-a ediție și revine cu un line-up de excepție: Carla’s Dreams, Killa Fonic, Valery Meladze, Irina Rimes, БИ-2, The Limba, T-Fest, Shouse, Guess Who, Satoshi și alții.

Trăiește experiența Summer Fest cu Orange

Orange asigură experiențe deosebite la cel mai mare concert open-air, amenajând un relax zone de 150 m2, unde vizitatorii evenimentului vor putea savura atmosfera relaxantă și un decor special. Zona LOVE va fi echipată cu încărcătoare pentru telefoane mobile, iar în perimetrul festivalului, Orange va asigura acces gratuit la Wi-Fi, astfel încât să permită tuturor participanților să rămână mereu conectați și să împărtășească cu cei dragi emoțiile și experiențele de la Summer Fest.

La fel, la cel mai grandios festival al verii, participanții vor putea pedala un trainer inovator de interior pentru ciclism de la Garmin. Astfel, „cicliștii” vor putea selecta trasee din țările în care operează Grupul Orange și să pedaleze prin capitalele europene, cum ar fi Paris, Bruxelles sau Madrid.

Și în acest an, Orange va colecta telefoane uzate pentru reciclare. Astfel, oaspeții evenimentului vor putea dona dispozitivele vechi în zona Orange, iar pentru aceasta vor fi premiați cu cadouri ecologice.

5% reducere la bilete pentru clienții Orange

Orange surprinde clienții săi și cu un preț special la bilete pentru festival. Astfel, utilizatorii Orange vor putea procura bilete cu o reducere de 5% în baza unui cod promoțional unic, recepționat prin SMS.

Codul promoțional va fi expediat prin SMS tuturor clienților Orange până la data de 2 august. Bilete vor putea fi procurate online aici. Oferta este valabilă până pe 18 august.

Ne vedem la Summer Fest, unde vom trăi împreună emoții tari și experiențe inedite.

#OrangeInspiră