Virtual PBX
Fiecare apel e important pentru afacerea mea
Detalii aici
28.04.2020

Orange Virtual PBX – preia toate apelurile, chiar și când nu ești în oficiu

Fiecare apel la care ai răspuns poate însemna o comandă livrată și un client mulțumit, care va reveni mereu. Ce faci însă cu apelurile pierdute în timp ce vorbești cu alți clienți sau când ești prins în ședințe? Sau cum monitorizezi modul în care angajații tăi vorbesc cu clienții?

Telefonia fixă este acum mai modernă ca niciodată. Cu serviciul Virtual PBX de la Orange poți controla toate apelurile și să fii permanent la dispoziția clienților. Este soluția inteligentă care te ajută să ai mai multe vânzări, să-ți crești afacerea și să ai o reputație impecabilă.


Ce este Virtual PBX?

Serviciul Virtual PBX de la Orange înseamnă că poți conecta toate telefoanele fixe din compania ta, fără să cumperi sau să întreții o stație telefonică. În oficiu vei avea doar un router, iar de restul se ocupă tehnicienii Orange.

Setează un mesaj de salut, dar și unul de așteptare, pentru ca să comunici cu clientul din prima secundă. Setează telefonul fix ca să facă transferul automat pe mobil. Monitorizează statistica cu apelurile preluate și pierdute, ascultă convorbirile înregistrate când se întâmplă litigii sau nu ai reușit să notezi toate detaliile comenzii.

Virtual PBX este soluția de care ai nevoie în primul rând dacă vrei să organizezi un Call centru, pentru că pe lângă funcțiile gratuite incluse în abonament, poți oricând să faci integrarea cu orice CRM.


De ce să alegi Virtual PBX de la Orange

Orange îți pune la dispoziție tot de ce ai nevoie pentru ca să începi să lucrezi chiar a doua zi. Nu ai nevoie de echipament de mii de euro, noi avem grijă ca totul să funcționeze impecabil, permanent.

Virtual PBX este soluția ideală și cea mai simplă dacă ai deja servicii de la Orange, cum ar fi abonamente de telefonie fixă pentru afaceri și Internet pentru oficiu.

Și încă ceva. Cu Virtual PBX ai tarife avantajoase nelimitat în rețeaua fixă Orange și prețuri reduse la apeluri spre rețelele fixe și mobile naționale.

Descoperă toate beneficiile și funcțiile incluse gratuit aici.