11.11.2022

Participă la cel mai tare concurs de fotbal de la Orange – Ghicește scorul și câștigă

Cu Orange Moldova, emoția spectacolului fotbalistic de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar devine mai intensă, mai variată și mai colorată.

În perioada 11 noiembrie - 18 decembrie, participă la cea de-a 22-a ediție a celui mai important eveniment fotbalistic al anului cu Orange. Ți-am pregătit premii de valoare și ocazia să fii chiar tu câștigătorul premiului mare – un automobil KIA Stonic.

În acest an, Campionatul Mondial de Fotbal 2022 va fi găzduit de Qatar și reprezintă marele eveniment fotbalistic al anului. Turneul se va desfășura în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie și va alinia la start 32 de echipe naționale de fotbal. Pentru prima dată în istorie, competiția va fi găzduită în această parte a lumii, în Golful Persic și într-o altă perioadă decât vara.

Te invităm la sărbătoarea fotbalului alături de Orange

Orange te provoacă din nou să vezi cât de bun ești la fotbal. Ghicește scorul meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 și poți câștiga premii de valoare:

Premiile mari:

  • un automobil KIA Stonic, echipare Comfort, cutie automată
  • un smartphone iPhone 14 Pro Max
  • un smartphone iPhone 14 Pro

Premii de categoria I

  • patru televizoare LED SMART Hisense 50", Android TV
  • patru trotinete electrice Mi Mijia Electric PRO 2
  • patru smartphone-uri Samsung Galaxy A33

Bonusuri - Trafic Internet 1 GB sau 100 minute în rețea pentru fiecare scor corect.


Înregistrează-te chiar de azi, adună puncte și câștigă premii

Pentru a te înregistra și participa în concurs, în perioada 11 noiembrie – 18 decembrie 2022, sună la 456 de pe telefonul tău mobil și urmează instrucțiunile.

Ulterior, vei primi invitații prin SMS, de la numere scurte dedicate, de a expedia pronosticuri pentru fiecare meci de la Campionatul Mondial de Fotbal.

Mai multe detalii despre concurs, condiții de participare, acumulare puncte și extragerea premiilor găsești pe fotbal.orange.md.

Ghicește scorul și câștigă premii
KIA Stonic
Detalii aici