22.01.2019

Participă la Orange Systems Academy pentru a-ţi construi o carieră de succes în IT

Eşti pasionat de programare şi visezi la o carieră în IT? Înscrie-te la Orange Systems Academy şi vei învăța programare prin crearea inovaţiilor tehnologice. În acest an, Orange Systems lansează ediția dedicată domeniului de programare Front-end, care se va desfăşura în perioada februarie - august 2020.

Timp de șase luni, 20 de tineri selectaţi în bază de concurs vor putea studia și pune în practică abilitățile necesare pentru a se iniția în domeniul programării Front-end. În primele patru luni ale programului, vor acumula și sistematiza cunoștințele în domenii precum: HTML și CSS, JavaScript, Typescript, Angular şi UI/UX. În următoarele două luni, vor fi provocaţi să aplice în practică cunoștințele dobândite și să demonstreze însușirea lor prin execuția unui Dashboard interactiv, care să reflecte statutul anumitor proiecte din cadrul companiei.

La Orange Systems Academy pot participa studenții și proaspăt absolvenții care au studii în domeniul IT sau un domeniu conex (matematică, statistică, cibernetică, telecomunicații, inginerie), cunosc bazele limbajului de programare, înţeleg limba engleză şi au motivația de a se dezvolta în domeniul IT.

Doritorii de a se înscrie la program vor fi evaluați și aleși să participe în baza a trei etape de selecție: completarea unui formular de aplicare online, susținerea testului de admitere și participarea la interviu. Doar candidații care au trecut cu succes prima etapă vor fi invitați la susținerea testului. În baza rezultatelor testului va avea loc desemnarea participanţilor la interviu. Data limită pentru aplicare este 31 ianuarie 2020.

Participarea la curs este gratuită. Odată selectaţi, participanţii vor avea angajamentul şi obligaţia de a participa la program. Pentru mai multe detalii, accesați regulamentul programului.

Orange Systems Academy se va desfășura începând cu data de 13 februarie curent, în zilele de marți și joi între orele 18:30 și 20:00 și sâmbătă în intervalul 10:00 – 14:00 la oficiul Zity, situat pe str. Calea Ieşilor 8, or. Chişinău.

Orange Systems Academy este un program inovativ de instruire în IT şi se desfăşoară pentru al treilea an consecutiv. Scopul acestuia este de a contribui la pregătirea profesională a tinerilor în domeniul IT, care să suplinească rândurile specialiştilor în acest domeniu, pentru a face față provocărilor pieții muncii din Moldova.

Orange Systems îşi propune să aplice o nouă rețetă de a lucra în IT și să dezvolte comunitatea IT locală sub marca creativității calității, competitivității. În acest sens, dezvoltarea abilităților și competențelor digitale prin metode accesibile este o prioritate.

Despre Orange Systems

Orange Systems, este hub-ul IT al Orange Moldova, rezident al parcului IT, în care se regăsesc peste 500 de angajaţi. Mai mult de 50 la sută dintre specialişti prestează servicii de IT nearshoring pentru parteneri externi, în următoarele domenii: dezvoltare software, testarea şi asigurarea calităţii, controlul şi managementul proiectelor IT, automatizarea proceselor, business intelligence şi big data. Orange Systems are ambiția de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității, prin crearea de produse software proprii și centre locale de excelență.

Versiunea Desktop