26.02.2022

Posturi TV noi în grila TV Acasă

Începutul de an aduce vești bune pentru clienții Televiziunii digitale de la Orange.

Astfel, am introdus în grila TV 10 posturi noi în limba română, pentru toate gusturile și categoriile de vârstă ale abonaților noștri.

Post TV Categoria Poziția în grila TV
Tele Moldova+ (Iași) Generale 85
Vocea Basarabiei HD Generale 104
Moldova TV (Romania) Generale 128
Pro Gold Filme 129
Viasat Nature (RO) Documentare și Educație 134
Viasat Explore (RO) Documentare și Educație 136
Exploris Lifestyle 139
Viasat History (RO) Documentare și Educație 147
Love Nature HD Documentare și Educație 165
Disney Junior (RO) Copii 169

Vocea Basarabiei HD este un post TV din Republica Moldova cu un program propriu de emisiuni în limba română (ştiri, editoriale, emisiuni analitice şi culturale).


Tele Moldova+ și Moldova TV sunt 2 canale generaliste din Romania (zona Moldovei) cu diverse emisiuni mondene, talk-show-uri, știri și de cultură.


Exploris - canal TV românesc, cu o pondere mare dedicată turismului național și internațional, cu programe de muzică, cu emisiuni despre literatura autohtonă, precum și documentare informaționale și culturale.


PRO GOLD e un post TV deținut de Grupul PRO, adresat în special publicului feminin cu vârste cuprinse între 15 și 49 ani. Canalul transmite o gamă largă de seriale și emisiuni (reluări).


Disney Junior este un post TV din familia Disney, prioritar cu desene animate în limbile română și engleză, dedicat copiilor din categoria de vârstă 1–6 ani.


Love Nature HD – un canal de televiziune canadian, care difuzează documentare și seriale de televiziune legate de viața sălbatică și natură. Postul este disponibil în limbile engleză și rusă, cu subtitrări în română.


Canalele Viasat Nature, Viasat Explore şi Viasat History sunt bine cunoscute abonaților Orange. Adițional versiunilor existente anterior, în limba rusă, acum am inclus și versiunea originală, cu subtitrare în limba română.


Adițional, 3 canale și-au schimbat poziția în grilă:

Post TV Poziție anterioară Poziție nouă
Epoque 176 90
ID HD 165 176
A7 HD 104 189

Întreaga grilă de canale TV o găsești aici.

La fel, au fost operate modificări și în grilele pentru persoanele juridice, TV Oficiu și TV Public.

Dacă ești conectat prin TV BOX HD, nu e nevoie să faci nimic, pentru că modificările se vor efectua în mod automat.

Dacă ești conectat la serviciile de televiziune prin modul CI+, pentru a vizualiza corect toate modificările, precum și actualizările titlurilor din grilă, te rugăm să efectuezi re-scanarea canalelor din meniul televizorului. Vezi instrucțiunile aici

Îți dorim vizionare plăcută!