21.06.2022

Primește noua ofertă de portare. Dă lovitura – treci la Orange

Orange a lansat o nouă ofertă de portare pentru toți cei care voiau să treacă la Orange, dar nu aveau curajul să o facă. Acum ai și mai multe motive să fii Orange, pentru că avem cel mai rapid Internet 4G și o rețea bună.

Dă lovitura -
Treci la Orange și ai
Xiaomi
Redmi 9A
Detalii aici
Smartphone cu numai 99 lei

Portează-ți numărul la Orange în perioada 21 iunie – 15 august 2022, alege orice Abonament TOP și poți avea parte de unul dintre cele două beneficii: 50% reducere la plata abonamentului sau super-reducere la un smartphone.

Acum, la portare din alte rețele la Orange poți cumpăra smartphone-ul Xiaomi Redmi 9A cu numai 99 lei. În plus, primești un bonus lunar de 20 GB în Abonamentul tău, timp de un an.

La fel, poți alege orice alt smartphone din oferta de portare pentru tine sau pentru cineva din familie și vei fi surprins plăcut de prețul special, disponibil doar când vii în familia Orange din altă rețea. Vezi modelele disponibile aici

Sau primește
reducere
la Abonament
Reducere 50% la Abonament

Poate nu ai nevoie de un smartphone. Atunci probabil că ți se va părea mai atractivă reducerea la Abonament. Când îți portezi numărul la Orange, spune consultantului din magazin că preferi o reducere de 50% la plata Abonamentului, timp de 12 luni.

Portează-ţi numărul și primește oferta care te atrage cel mai mult. Vino în magazinele Orange ca să nu o ratezi.

Află mai multe despre noua ofertă de portare la Orange pe pagina dedicată.

Versiunea Desktop