15.06.2021

Priveşte fotbal în aer liber şi câștigă premii de la Orange

Orășelul sportiv amenajat cu suportul Orange și a altor parteneri în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet a prins viață și culoare pe 11 iunie, când a fost dat start Campionatului European la Fotbal 2020. Sute de microbiști au venit să urmărească transmisiunea live a meciului din deschiderea competiției.

Timp de o lună, zilele și serile de vară vor avea și mai multă culoare, energie și emoție, pentru că din 11 iunie și până pe 11 iulie, cea mai mare zonă fun din țară este în centrul capitalei. Aici vom trăi cele mai intense emoții, vom susţine echipele preferate şi, desigur, cei mai înflăcăraţi microbişti vor juca şi câștiga premii generoase participând la concursul de pronosticuri Ghicește Scorul de la Orange. Norocul și intuiția te pot face proprietarul multor premii valoroaseGB și multe minute, cele mai noi smartphone-uri, televizoare și scutere electrice. Mai multe detalii găsești pe pagina fotbal.orange.md.

Ludmila Nistorică, Director Marketing și Comunicare Orange Moldova:
„Orange Moldova susține cel mai iubit sport din Moldova, precum și din întreaga lume – fotbalul, dincolo de clișee, „sportul rege”. Și de această dată, prin susținerea Campionatului European de Fotbal 2020 și lansarea concursului Ghiceşte Scorul, suntem alături de cei mai înflăcărați microbiști ai țării și aducem atmosfera de pe marele stadioane aici, acasă. Grație serviciilor de calitate înaltă și a rețelelor noastre moderne, fotbalul devine și mai interactiv, și mai incitant”.

Vibrațiile și emoțiile în Orășelul de Fotbal vor dura 22 de zile, timp de 53 de meciuri, în care vor juca cele mai tari 24 echipe din lume. Orăşelul de Fotbal va transpune atmosfera celui mai important spectacol fotbalistic al lumii, pe un ecran gigantic și altele două imense. Trăiește cu maximă intensitate fiecare competiție și vei fi surprins cu premii valoroase, concursuri interactive, jocuri virtuale și o atmosferă incendiară. Intrarea este liberă.

Versiunea Desktop