26.11.2019

Reîncarcă online contul Orange și primești bonus 1 GB trafic Internet

Achitarea facturilor online este comodă, rapidă și chiar plăcută. Având un card bancar și conexiune la Internet, în câteva click-uri poți achita toate facturile, la orice oră, oriunde te-ai afla. Fără cozi, fără cash și fără taxe suplimentare.

Fii în pas cu tehnologia. Achită online contul Orange PrePay, Abonament sau Internet Acum și Orange te premiază. Acum, fiecare plată online de minim 100 lei în contul tău Orange îți aduce un bonus de 1 GB trafic Internet, disponibil 24 ore.

Orange își premiază clienții pentru fiecare plată online de la 100 de lei

Fiecare client care își reîncarcă online contul său Orange va primi în dar 1 GB trafic Internet, disponibil pentru 24 de ore din momentul alocării. Bonusul se va aloca automat, la finalizarea cu succes a tranzacției, pe numărul indicat în procesul de reîncărcare. Un număr de telefon poate beneficia de cel mult 100 de bonusuri pe lună.

Traficul Internet alocat gratuit pentru plata online a contului Orange este valabil timp de 24 de ore și nu poate fi utilizat în Roaming. Oferta este disponibilă pentru toți clienții PrePay, Abonament, Internet Acum (PrePay și Abonament), inclusiv clienții Business, fie că au sau nu activat serviciul Cost Control.

Modalități de plată online eligibile

Prin Reîncărcare online înțelegem orice metodă de suplinire a contului prin intermediul unui card bancar. Ca să primești bonusul pentru reîncărcare online, folosește următoarele mijloace de plată:

  • aplicația mobilă My Orange și versiunea web my.orange.md (cu excepția cartelelor de reîncărcare);
  • portalul epayments.orange.md;
  • bancomatele și sistemele de deservire ale băncilor comerciale cu care Orange colaborează (Victoriabank, Moldova Agroindbank, Moldindconbank, Mobiasbanca, Energbank, Comerțbank, Eximbank, Fincombank);
  • sistemele de plăți internaționale, cum sunt Prepay Nation, Transfer To și Ezetop.

E important să știi că reîncărcările prin intermediul terminalelor de plăți, cum sunt Qiwi, RunPay, BPay și Paynet, precum și prin terminalele instalate în magazinele Orange nu reprezintă plăți online, de aceea nu beneficiază de ofertă.

Viitorul e aici, iar plățile online deja sunt parte din prezentul nostru. Achită online serviciile Orange și noi te premiem pentru ca tu să fii mereu în pas cu progresul.

Pentru detalii despre ofertă și semnalarea eventualelor erori, apelează Serviciul Suport Clienți Orange la 777 sau online, pe chat.orange.md.

Versiunea Desktop