09.02.2023

#Solidari. Orange Moldova oferă conectivitate gratuită salvatorilor moldoveni și clienților săi, afectați de seismul din Republica Turcia și Republica Arabă Siriană

Orange Moldova se solidarizează cu toți cei afectați de cutremurele din Turcia și Siria și asigură conectivitate salvatorilor moldoveni care participă în misiunea de salvare în zonele devastate de seism.

Astfel, fiecare membru al echipei de salvare, client Orange, a primit câte 250 minute, 250 SMS și 10 GB trafic Internet gratuit în Roaming, pentru a menține legătura directă cu colegii, cu cei apropiați, dar și pentru acces rapid la informație.

Totodată, în perioada 10 - 24 februarie, apelurile voce către Republica Turcia și Republica Arabă Siriană vor fi gratuite pentru toți clienții Orange PrePay și Abonament. În acest mod, Orange Moldova ajută utilizatorii să poată comunica mai ușor cu rudele, prietenii și cei apropiați, care se află în cele două state lovite de seism.

De asemenea, am asigurat accesul gratuit pentru clienții Orange care au nevoie de asistență în urma cutremurelor produse în Turcia și Siria către Centrul de apel al Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene: 0 80 090 990.