30.03.2020

#Solidari pentru Moldova

10 milioane de lei ajutor din partea familiei ORANGE

Moldova parcurge o perioadă dificilă, creată în urma răspândirii la nivel global a virusului COVID-19.

Orange Moldova este solidară cu eforturile depuse de către autorități şi societate şi se implică cu maximă responsabilitate față de angajaţi, clienți, mediul de afaceri, sistemul medical şi cel al educaţiei pentru a depăşi această pandemie globală.

O reţea fiabilă – prioritatea nr. 1

În această perioadă rolul Orange Moldova este de o importanță strategică, deoarece compania asigură conectivitatea pentru 2.6 milioane de clienţi.

Deşi, din dată de 11 martie curent, Orange Moldova a înregistrat o creștere a traficului cu până la 20%, performanţa, fiabilitatea şi capacitatea reţelei permite clienţilor să fie permanent în legătură cu cei dragi, businessului să funcționeze în noile condiţii, dar în special, asigură buna desfăşurare a operaţiunilor de către personalul medical şi de către autorităţi.

Susţinem clienţii pentru a fi mereu conectați

Pentru a asigura conectivitatea, toți cei 2.6 milioane de clienţi Orange au primit un bonus excepțional de 5 GB trafic Internet, iar clienţii LOVE acum au acces la grila TV Premium cu 180 de canale incluse.

10 milioane de lei ajutor de la familia Orange

Orange Moldova a dezvoltat şi un set de acţiuni, care în această perioadă constituie un suport esenţial pentru întreaga societate.

Julien Ducarroz, Director General Orange Moldova:
„Împreună cu echipa, din primele zile a apariţiei pericolului cauzat de COVID-19, lucrăm pentru a reitera că suntem solidari cu MOLDOVA. Astăzi anunţăm că implicarea Orange pentru a susţine sistemul medical şi cel educaţional, în special medicii şi profesorii, se estimează la 10 milioane de lei. 8 milioane din 10 vor fi direcţionate pentru achiziţionarea a circa 15 mii de seturi de echipamente de protecţie pentru medici. În această perioadă viabilitatea şi buna funcţionare a sistemului ocrotirii sănătăţii este una crucială pentru viitor. Încă două milioane de lei vor fi alocate sub formă de servicii de comunicare. Orange va continua să urmărească evoluţia situaţiei şi să rămână solidară pe toată durata acestei pandemii”.

8 milioane – protejăm medicii

În această perioadă securitatea şi siguranţa medicilor este prioritară. Orange Moldova a iniţiat procesul de achiziționare a 15 mii de seturi de protecție pentru lucrătorii medicali, care sunt constituite din mănuși, costume, măști cu protecție sporită, ecrane de protecție și botoși de unică folosință, în valoare totală de 8 milioane de lei.

2 milioane de lei - conectăm medicii şi profesorii

Orange Moldova va aloca câte 720 de minute, gratuit, pentru circa 3600 de lucrători medicali din toată ţara, care muncesc în circa 200 de instituţii medicale private şi de stat. 130 de instituţii de stat vor beneficia de 2 luni gratuite voce şi Internet.

Copiii sunt la şcoală chiar de acasă

Pentru sistemul educaţional din ţară vom oferi Internet gratuit profesorilor, câte 50 GB timp de două luni. Pentru a accesa acest beneficiu, administraţiile instituţiilor vor urma paşii descrişi în regulament

Angajații Orange #Solidari cu Moldova

Angajații Orange, în cadrul unei campanii interne, au colectat peste 400 de mii de lei, bani, care vor fi direcționați suplimentar la cele 8 milioane, pentru achiziționarea de echipamente de protecție pentru sistemul medical.

Orange, în calitate de angajator responsabil, a întreprins mai multe acţiuni pentru a susţine angajaţii şi a-i proteja în această perioadă: peste 70% dintre angajați muncesc de acasă, fiecare angajat a fost asigurat cu pachete extinse de voce și Internet etc.

Echipa Orange mereu a demonstrat angajament la capitolul responsabilitate: faţă de clienți, angajați, parteneri şi societate. Orange Moldova va continua să activeze pentru a asigura conectivitate, buna funcţionare a reţelei, cât şi pentru a răspunde necesităților stringente ale societăţii.

Versiunea Desktop