09.11.2021

Start Liga Națională Orange la FIFA22. Participă online la competiţiile de eSports şi câştigă premii

Federația de Sporturi Electronice din Moldova în parteneriat cu Orange Moldova lansează Liga Națională Orange la FIFA22, care debutează pe 13 noiembrie cu prima etapă preliminară. La fel ca şi în ediţia din anul precedent, Liga Națională Orange, sezonul 2021-2022, va fi constituită din două competiții desfășurate în paralel: Liga Amatorilor şi Liga Profesionistă.

Orange Moldova invită toţi amatorii de sporturi electronice să participe la Liga Națională Orange la FIFA22. Fiecare jucător urmează să se înregistreze pe mef.md până pe 12 noiembrie, unde va avea posibilitatea de a alege liga în care să joace.

Liga Amatorilor se va desfășura în regimul Online Friendly Standard, iar Liga Profesionistă – în regimul Ultimate Team. Jucătorii au ocazia să participe cu propria echipă pentru a câștiga premii și puncte în Ratingul Național. Toate detaliile despre structura Ligii Naționale Orange și despre modul de desfășurare a competiției, pot fi găsite în Regulamentul Ligii Naționale Orange.

Câştigă premii de la Orange Moldova

Pasionaţii de gaming se vor bucura de premii oferite de Orange Moldova. Finaliştii competiţiei vor avea posibilitatea de a alege premiile direct pe eshop.orange.md, în limita sumelor distribuite pentru fiecare loc plasat.

Toate detaliile despre competiţie pot fi găsite pe mef.md, cât şi pe reţelele de socializare. Participarea este gratuită. În turneu sunt admişi participanţi din toată ţara, fără limită de vârstă.

Cu Orange trăieşti experienţa eSports

Orange Moldova este un partener fidel al Federației de Sporturi Electronice din Moldova. Pe parcursul celor 4 ani de colaborare, au fost organizate o serie de competiţii online care au adunat pasionaţii de jocuri electronice în cadrul turneului e-World Cup FIFA Moldova, campionatul #StayHomeCup, ce a inclus turneele online la FIFA20, Counter-Strike: Global Offensive și League of Legendse-World Cup FIFA Moldova şi Liga Naţională Orange.