19.11.2020

Trăiește aventura ta de sărbători cu Orange Love

De sărbători suntem mai buni, mai darnici și, indiferent de locul unde ne aflăm, suntem mai aproape de cei dragi. Și pentru că în acest an totul e deosebit, Orange îți aduce cele mai tari oferte de sărbători și cadouri pe care nici nu ți le-ai imaginat.

Creează propria poveste cu Internet + TV Acasă

Când toate festivitățile de sărbători s-au mutat acasă, Orange îți este partener de încredere. Cu o viteză a Internetului de până la 300 Mbps și 180 de canale TV, dintre care peste 70 în format HD, ții toată familia ocupată.

Conectează acum un abonament de servicii fixe Internet + TV Acasă și primești o reducere lunară de 60 lei pe viață la toate abonamentele tale mobile Nelimitat. Mai mult, doar de sărbători, dacă alegi un abonament fix cu viteza Internet de la 200 Mbps, ai o ofertă excepțională – primești smartphone-ul Xiaomi Redmi 9A cu doar 1 leu. Apropo, e un cadou de invidiat pentru oricine dintre persoanele tale dragi.

Și asta nu e tot. După cum te-ai obișnuit, Orange vine cu 2 televizoare de top, pe care le poți cumpăra după ce conectezi serviciile fixe de Internet și televiziune în casa ta. Ai televizorul uimitor Smart 4K Samsung cu diagonala de 50 inch, fabricat în 2020, la doar 350 lei lunar. Iar pentru o odaie mai mică poți alege televizorul Samsung de 43 inch, de asemenea, Smart, cu rezoluție 4K, la doar 250 lei lunar.

Nu rata oferta specială de sărbători, sună la numărul scurt 797, ca să programezi vizita echipei noastre la tine acasă.

Versiunea Desktop