09.07.2021

Treci de la PrePay la Orange Abonament și bucură-te de o reducere-bonus la orice smartphone

Vara asta faci un pas înainte și ai parte de surprize plăcute de la Orange. Treci de la PrePay la Abonament, cumpără un smartphone de la Orange și prinde super-oferta – 500 lei reducere pentru telefonul ales și 100 GB bonus pentru jumătate de an.

Vino în orice magazin Orange cu buletinul și alege Abonamentul care se potrivește cel mai bine cu stilul tău de viață. Acum e momentul perfect să o faci.


Încă 100 de motive să treci la Abonament

Cu Abonament vorbești mai mult și nu rămâi fără minute niciodată. În plus, ai trafic Internet inclus, deci navighezi pe net oricând ai nevoie. Și asta nu e tot. La conectarea unui Abonament nou sau la transferul de la PrePay primești de 3 ori mai mult trafic Internet, timp de un an întreg.

Doar în această vară, când treci la Abonament, poți cumpăra orice smartphone și plătești cu 500 lei mai puțin. În plus, primești imediat 100 GB bonus, pe care îi poți folosi timp de 6 luni, pentru a naviga liber pe toate site-urile.

Profită de reducere și cu Oferta HIT

Poți folosi reducerea de 500 lei și pentru telefoanele din oferta HIT. Doar acum, când treci la Abonament, ai parte de un preț și mai bun pentru unul dintre cele 2 smartphone-uri din Oferta HIT. Poți cumpăra Samsung Galaxy A32 cu spațiu de stocare de 128 GB la doar 3799 lei sau poți alege Xiaomi Redmi 9, cu 4 camere AI, pentru care vei da doar 2299 lei.

Oferta „Reducere 500 lei pentru orice smartphone” este valabilă în toate magazinele Orange din Moldova, cu excepția localităților din Sud.

Bucură-te de ofertele verii împreună cu Orange! Vino în magazine și savurează cea mai cool experiență cu Abonament. Vezi mai multe detalii pe orange.md/Abonament.