19.11.2020

Un nou serviciu pentru clienții Orange – achitarea online a datoriei istorice

Pentru comoditatea tuturor abonaților, Orange Moldova a lansat serviciul online de achitare a datoriilor istorice – pagina de plăți datorii.orange.md

Pe pagina web datorii.orange.md pot fi achitate datoriile pentru numerele deconectate pentru neachitare. Datoria istorică apare când clientul nu achită factura lunară Orange, serviciile îi sunt deconectate, apoi numărul mobil este dezactivat și nu mai poate fi utilizat.

Acum poți plăti datoria online, în baza ID-ului Orange

Dacă anterior, pentru a achita o datorie istorică, trebuia obligatoriu să vii la un magazin direct Orange, acum o poți face din orice loc de pe glob. Plătești cu un card bancar valabil, 24 din 24 de ore, simplu, rapid și absolut securizat.

Pentru asta trebuie să ai la îndemână numărul contului Orange (ID Orange). Aceasta e a doua mare noutate – deși numărul de telefon mobil a fost deconectat și nu mai poate fi suplinit, plata datoriei istorice se face în baza unui cod unic atribuit fiecărui client atunci când se conectează. Poți găsi numărul contului pe orice factură mai veche sau în scrisoarea de notificare despre datorie.

Dacă nu te descurci, apelează Serviciul Clienți la 777 de pe un număr Orange sau 022977777 de pe orice număr.

Scapă de datorii în orice moment, accesează datorii.orange.md și recomandă serviciul rudelor și prietenilor tăi.

Versiunea Desktop