31.03.2020

Uraaa! Privește încă o lună toată grila de 180 canale TV de la Orange și #StaiAcasă

Orange Moldova a extins cu o lună perioada de acces gratuit la întreaga grilă TV pentru toți clienții săi de servicii fixe, indiferent de abonamentul TV pe care îl au. Aceasta înseamnă că ai încă 30 de zile în care poți descoperi canale noi, filme și show-uri captivante. Mai multe canale – mai multă distracție pentru tine și cei mici din casă.

Suntem alături de toți cei care stau acasă conștiincios în această perioadă. Iar pentru ca timpul să treacă mai ușor, și în luna aprilie poți privi toate cele 180 de canale, inclusiv 47 HD.

Astfel, până pe 30 aprilie 2020, toți clienții Orange cu abonamente Internet + TV Acasă și TV Acasă, precum și clienții care continuă să utilizeze serviciile Sun Communications vor beneficia de acces la pachetul maxim disponibil de canale TV.

Folosește eficient timpul petrecut acasă, descoperă canale potrivite pentru fiecare membru al familiei. Bucură-te de acces nelimitat la cele mai bune filme, seriale și emisiuni informative, de divertisment și educative.

Amintim că grila completă Orange a devenit accesibilă pentru toți clienții Orange care dețin abonamente TV și clienții Sun Communications începând cu 18 martie 2020, imediat ce a început perioada de carantină și campania #StaiAcasă.

Pentru că Orange e mereu alături de ceea ce contează cu adevărat, vezi aici ce alte beneficii am oferit.

#StaiAcasă și ai grijă de tine.

Salut de acasă
Versiunea Desktop