+100 GB cadou
Portează-ți numărul la Orange
Alege abonamentul și telefonul dorit și primește 50% reducere pentru ambele. În plus, ai și 100 GB cadou.
Abonament TOP 130
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
450 minute
naționale
10 GB + 10 GB  
               cu Family
130 lei lunar
65 lei lunar
Abonament TOP 170
Nelimitat
în rețea
750 minute
naționale
25 GB + 25 GB  
               cu Family
170 lei lunar
85 lei lunar
Abonament TOP 190
Nelimitat
în rețea
1000 minute
naționale
50 GB + 50 GB  
               cu Family
190 lei lunar
95 lei lunar
Abonament TOP 270
Nelimitat
minute și SMS
în toate rețelele
50 minute
internaționale
100 GB + 100 GB
                 cu Family
30 min + 500 MB
în Roaming
270 lei lunar
135 lei lunar

Doar la conectare și transfer de la PrePay
Abonament GO 90
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
200 minute
naționale
4 GB  
+ 4 GB
    cu Family
90 lei lunar
Reducerea de 50% la plata de abonament este disponibilă la portare din altă reţea pînă la 31.01.2022, cu semnarea contractului pe minimum 12 luni şi se oferă în primele 12 luni.
sau vino în magazinele Orange și solicită portarea

Condițiile ofertei

 • Reducerea de 50% se aplică la plata lunară de abonament.
 • Pe durata angajamentului (perioada minimă contractuală), schimbarea abonamentului pe unul cu plata lunară mai mică nu este posibilă.
 • În cazul suspendării temporare a serviciului, perioada de 12 luni în care se acordă reducerea nu se prelungeşte.
 • Reducerea nu este compatibilă cu alte reduceri similare.
 • În cazul nerespectării angajamentului din motive imputabile clientului, acesta achită o despăgubire în mărime de 50% din plățile de abonament pentru perioada rămasă până la expirarea termenului angajamentului. În cazul în care în perioada minimă contractuală, clientul îşi asumă alt angajament sau angajamente în legătură cu procurarea unui sau mai multor dispozitive de la Orange la preţ promoţional sau în rate, despăgubirile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.

Condiţiile de utilizare a ofertei 100 GB bonus pe 6 luni

 1. Bonusul (traficul Internet gratuit) de 100 GB se alocă la conectarea oricărui abonament mobil voce Orange TOP 130, 170, 190, 270 sau Business Nelimitat 160 (abonamente eligibile), inclusiv prin portare din altă reţea sau transfer de la serviciul Orange PrePay, în perioada12.2021-31.01.2022, cu semnarea contractului pe minim 12 luni.
 2. Bonusulse alocă automat la data activării abonamentului şi poate fi utilizat pe parcursul a 6 luni din data activării, după consumarea traficului Internet inclus în abonament. În cazul activării abonamentului la o dată care nu coincide cu data de facturare a Clientului, perioada de 6 luni include prima lună incompletă, care curge de la data activării abonamentului până la următoarea dată de facturare a Clientului. În cazul suspendării abonamentului pe parcursul celor 6 luni, perioada în care poate fi utilizat bonusul nu se prelungeşte.
 3. Bonusul nu poate fi utilizat în Roaming.
 4. În cazul schimbării abonamentului pe unul neeligibil în cursul celor 6 luni, bonusul se anulează ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind perioada contractuală minimă asumat pentru acest abonament.
 5. Bonusul nu se oferă dacă în perioada de valabilitate a prezentei oferte a fost rezolvit contractul încheiat cu Clientul pentru oricare abonament mobil voce Orange, inclusiv prin transfer la serviciul Orange PrePay sau portare în altă reţea.
Telefoane cu 50% reducere

Samsung Galaxy A12 4/64GB este disponibil cu Abonament TOP 130, OPPO A53 şi Xiaomi Redmi Note 10s 6/128GB cu Abonament TOP 190, pentru clienții care se portează din altă rețea, în limita stocului disponibil. Preţul cu reducere la telefon şi oferta în rate sunt valabile cu semnarea contractului pe 24 luni.

FAQ

Despre portabilitate

Portabilitatea îți permite să treci la Orange, dar să-ți păstrezi numărul de mobil. Așa beneficiezi de servicii mai bune și de oferte generoase

Să-ți portezi numărul la Orange e simplu.

Vino în orice magazin Orange cu buletinul și cartela SIM. Semnezi cererea de portare și atât. De restul ne ocupăm noi.

După portare faci și primești apeluri de pe același număr, dar deja din rețeaua Orange.

Cum să-ți portezi numărul mobil la Orange

Totul într-o singură vizită
 • Vino in cel mai apropiat magazin Orange
 • Alege oferta (Abonament sau PrePay) care îţi place mai mult
 • Completează cererea de portare
Ce trebuie să ai cu tine
 • Buletinul de identitate
 • Telefonul cu cartela SIM de la celălalt operator
Primeşti din prima zi, fără a face drumuri în plus
 • Cartela SIM nouă cu un număr provizoriu, pe care vei avea serviciile Orange imediat şi pe care, ulterior, vom porta numărul tău
 • Oferta, plus beneficiile de a fi la Abonament sau PrePay

Portarea durează maxim 5 zile lucrătoare. Te vom anunţa printr-un SMS pe cartela ta veche şi pe noua cartela despre data şi ora la care numărul tău va fi portat, în cel mult 5 zile de la depunerea cererii. In acest timp, noi vom anunţa fostul tău operator despre faptul ca treci la Orange şi vom îndeplini toate formalităţile necesare pentru portare.

Pentru tine avem pregătite numeroase beneficii pe care le vei putea folosi din prima zi şi vom face trecerea ta la Orange cât mai plăcută şi comodă.

Cum afli informaţii despre numerele portate

Pentru a afla dacă un număr de telefon a fost portat, formează gratuit *833# de pe telefonul mobil şi introdu numărul de telefon pentru a afla daca este în reţeaua Orange.

Ori de cate ori suni un număr portat în altă reţea, vei auzi un semnal sonor de avertizare înaintea tonului de apel.

Cum are loc portarea

După completarea cererii de portare la Orange, îţi vom oferi o cartela SIM Orange cu un alt număr de telefon provizoriu. Vei putea comunica de pe acest număr până când portarea va fi finalizată, astfel vei avea acces la toate serviciile Orange din prima zi.

Procesul de portare durează maxim 5 zile lucrătoare. Până la finalizarea portării, îţi vom expedia un mesaj SMS pe cartela SIM de la fostul operator şi pe cea primită de la Orange, în care te vom informa despre data şi ora exactă a portării.

La depunerea cererii, poţi alege o altă zi de portare care să depăşească termenul de 5 zile indicat, dar nu mai mult de 30 zile din data depunerii cererii, cu condiţia că aceasta sa fie o zi lucrătoare.

Numărul va fi portat din reţeaua fostului operator pe cartela SIM Orange la data şi ora stabilită a portării. Pentru a evita întreruperea serviciilor, te rugăm să ai grijă ca la data şi ora portarii, să ai plasată în telefon cartela SIM Orange.

Trebuie să informez operatorul meu actual?

Nu e nevoie să faci drumuri în zadar sau să te întrebi cum să dai de ştire despre portarea ta. Noi vom anunţa fostul tău operator despre portare.

Portarea la Orange este posibilă şi dacă ai un contract de prestare a serviciilor cu alt operator, fără a fi nevoie sa mergi la el pentru a-l rezilia. În acest caz, cererea de portare reprezintă o solicitare de încetare a furnizării serviciilor de telefonie cu fostul operator.

În ce cazuri portarea poate fi respinsa?

Cazuri indicate de ANRCETI în care cererea poate fi respinsa:

 • Cererea nu este completă sau este completata incorect;
 • Datele de identificare ale solicitantului sunt incorecte sau nu corespund datelor de identificare ale titularului numărului la operatorul de la care doriţi să vă portaţi;
 • Numărul nu face parte din blocurile de numere portabile;
 • Au fost primite mai multe cereri de portare pentru acelaşi număr;
 • Numărul nu se afla în reţeaua operatorului de la care doriţăi sa va portaţi sau numărul nu este atribuit de acest operator;
 • Cartela SIM, USIM sau R-UIM pentru numerele pentru care solicitaţi portarea este declarata pierdută sau furată;
 • Numărul pe care doriţi să-l portaţi este un număr preplătit de pe care nu a fost anterior efectuat nici un apel.
Tarife

Apelurile de pe numerele Orange către numerele portate din altă reţea în reţeaua Orange se vor taxa conform tarifelor pentru apeluri în reţea, în funcţie de abonamentul sau planul tarifar ales. Pentru apelul către un număr Orange portat într-o altă reţea se va aplica tariful unui apel către alte reţele.

Ce trebuie să mai ştii

Dacă ai definite numere favorit Orange şi unul din ele se portează în altă reţea, acest număr va fi exclus automat din rândul numerelor tale favorit Orange.

Pentru a anula cererea de portare, trebuie sa vii la operatorul la care ai depus-o. Acolo trebuie sa completezi o cerere de anulare a portarii cu cel puţin 24 de ore înainte de ora stabilita pentru portare.

Model cerere de portare
Versiunea Desktop