Opțiuni Internet, Extra și Nelimitat
WOW! Stau pe net cât vreau!
Cu noile opțiuni Orange PrePay ai minute și Internet cât vrei
Poți alege între opțiunile pe 7 zile sau pe 30 de zile, cu reactivare automată, ca să te bucuri de mai multă comunicare cu mai mult Internet și minute naționale până la nelimitat.
Opţiuni Internet
2 GB
pe 7 zile
25 lei
cu reactivare automată

2 GB
pe 1 zi
10 lei
exclusiv pe MyOrange

1 GB
pe 1 zi
10 lei
Opţiuni Nelimitat
Apeluri nelimitate în reţea + 1 GB
pe 15 zile
50 lei

Apeluri nelimitate
naţionale + 20GB
pe 7 zile
150 lei
cu reactivare automată

Apeluri nelimitate în reţea
pe 1 zi
10 lei
5 GB + 250 minute naţionale
pe 15 zile
30 lei
15 GB + 500 minute naţionale
pe 15 zile
50 lei
Extra optiunea 40 lei
cu reactivare automată
60 minute/SMS naţionale
+
500 MB
Extra optiunea 60 lei
cu reactivare automată
100 minute/SMS naţionale
+
1 GB
+
Apeluri Nelimitate cu Număr Magic

Activează prin MyOrange, discută cu sau 100

Condiţii de utilizare a opțiunilor Internet și Extra

Condiţiile de utilizare a opţiunilor Nelimitat

  1. Clientul va utiliza opţiunea cu bună credinţă. Clientul va folosi opţiunea numai pentru uzul propriu şi nu o va folosi în scopul prestării, cu sau fără plată, de servicii către terţi, inclusiv în scopul redirecţionării traficului generat de terţi. Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a opţiunii, inclusiv (1) în scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) în scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) în scopul de a hărţui terţe persoane, (4) în scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) în scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (tombole, etc.) oferite într-o altă reţea publică de telefonie din Republica Moldova, (6) în scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange sau altor operatori, sau (7) în alte scopuri ce contravin legislaţiei în vigoare. Prin „folosire abuzivă a opţiunii” se înţelege, de asemenea, printre altele, efectuarea de apeluri nelimitate în reţea (i) către mai mult de 20 numere telefonice diferite în cursul oricăror 24 de ore consecutive, şi/sau (ii) către mai mult de 100 numere telefonice diferite în cursul perioadei de valabilitate a opţiunii de 15 zile consecutive.
  2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să dezactiveze opţiunea, fără nicio compensare, (2) să refuze activarea unei noi opţiuni ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale nelimitate, (3) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale, şi/sau (4) să recupereze daunele cauzate de client
Versiunea Desktop
Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Descarcă aplicația