Gratuit, lunar
500
Minute
în rețea
+
5
GB
Timp de un an

Împarte magia sărbătorilor cu cei apropiați

Acum, la activarea unui număr nou PrePay, primeşti 500 minute în rețea + 5 GB gratuit, lunar, timp de 1 an.

Activează oferta – formează *888*0# 

Oferta este valabilă la activarea cartelei Orange PrePay 50 lei până la 30 iunie 2020. Bonusul „500 minute în reţea + 5GB” se alocă timp de 1 an de la activare, la fiecare reîncărcare unică a contului cu cel puţin 60 lei, dar nu mai des de o dată pe lună. Bonusul alocat poate fi utilizat timp de 15 zile şi nu este valabil în Roaming.

Condiţiile de utilizare a ofertei

  1. Clientul va utiliza bonusul din oferta “500 minute în rețea + 5 GB” (în continuare „bonus”) cu bună credinţă. Clientul va folosi bonusul numai pentru uzul propriu şi nu îl va folosi în scopul prestării, cu sau fără plată, de servicii către terţi, inclusiv în scopul redirecţionării traficului generat de terţi. Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a bonusului, inclusiv (1) în scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) în scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) în scopul de a hărţui terţe persoane, (4) în scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) în scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (tombole, etc.) oferite într-o altă reţea publică de telefonie din Republica Moldova, (6) în scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange sau altor operatori, sau (7) în alte scopuri ce contravin legislaţiei în vigoare.
  2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să dezactiveze bonusul “500 minute în rețea + 5 GB”, fără nicio compensare, (2) să refuze reactivarea bonusului ce oferă apeluri în reţea şi trafic internet, (3) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale, şi/sau (4) să recupereze daunele cauzate de client.
WOW! Stau pe net cât vreau!
Detalii aici
2GB
la doar 25 lei
Pentru 7 zile
Versiunea Desktop