Cu Orange PrePay
ai cea mai tare ofertă
Gratuit, lunar

Comunică liber cu toată țara.

Ia-ţi acum cea mai tare ofertă Orange PrePay și primești gratuit 200 minute în orice reţea + 5 GB trafic, în fiecare lună, timp de 1 an.

Activează oferta – formează *888*0# 

Bonusul „200 minute în orice reţea + 5GB” se alocă o dată pe lună, la reîncărcarea unică a contului cu cel puţin 60 lei, este valabil 15 zile şi nu poate fi utilizat în Roaming. Minutele incluse pot fi utilizate pentru apeluri voce şi video naţionale, cu excepţia numerelor cu tarif special şi din stânga Nistrului.
Oferta este valabilă la activarea cartelei PrePay până la 31.10.2019.

Condiţiile de utilizare a ofertei

  1. Clientul va utiliza bonusul din oferta “200 minute în orice reţea + 5 GB” (în continuare „bonus”) cu bună credinţă. Clientul va folosi bonusul numai pentru uzul propriu şi nu îl va folosi în scopul prestării, cu sau fără plată, de servicii către terţi, inclusiv în scopul redirecţionării traficului generat de terţi. Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a bonusului, inclusiv (1) în scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) în scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) în scopul de a hărţui terţe persoane, (4) în scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) în scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (tombole, etc.) oferite într-o altă reţea publică de telefonie din Republica Moldova, (6) în scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange sau altor operatori, sau (7) în alte scopuri ce contravin legislaţiei în vigoare.
  2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să dezactiveze bonusul “200 minute în orice reţea + 5 GB”, fără nicio compensare, (2) să refuze reactivarea bonusului ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale şi trafic internet, (3) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale, şi/sau (4) să recupereze daunele cauzate de client.
Vreau distracţie
la nesfârşit
Detalii aici
1GB
la doar 10 lei
Pentru toţi
la PrePay şi Abonament
extra Opțiunea 60 lei
Detalii aici
Apeluri nelimitate în reţea
+ 1 GB trafic Internet
la doar 50 lei, pentru 15 zile

Pentru toți la PrePay

Apeluri nelimitate în reţea + 1 GB trafic Internet
la doar 50 lei, pentru 15 zile.

Activează opţiunea prin 888 sau aplicaţia MyOrange.

Opţiunea „Apeluri nelimitate în reţea + 1GB” este valabilă timp de 15 zile de la activare şi nu poate fi utilizată în Roaming. Ofertă valabilă până la 31.10.2019.

Versiunea Desktop