Gratuit, lunar
500
Minute
naționale
+
5
GB
Timp de un an
Fii gata de distracție până la stele

Acum, la activarea unui număr nou PrePay, primeşti 500 minute naționale + 5 GB gratuit, lunar, timp de 1 an.

Activează oferta – formează 8880

Continuă distracția cu un plus de minute și Internet.
Când epuizezi bonusul gratuit, activează în orice clipă Opțiunea „500 minute naționale + 5GB” cu doar 50 lei și ai încă 15 zile de convorbiri și trafic Internet disponibil pentru toate platformele.

Activează pe my.orange.md sau 100

Oferta este valabilă la activarea cartelei Orange PrePay 50 lei, până la 31 octombrie 2020. Bonusul „500 minute naţionale + 5GB” se alocă timp de 1 an de la activare, o dată pe lună, la reîncărcarea unică a contului cu cel puţin 60 lei, este valabil 15 zile şi nu poate fi utilizat în Roaming. Minutele incluse pot fi utilizate pentru apeluri voce şi video naţionale, cu excepţia numerelor cu tarif special şi din stânga Nistrului.

Condiţiile de utilizare a ofertei

  1. Clientul va utiliza bonusul din oferta “500 minute naţionale + 5 GB” (în continuare „bonus”) cu bună credinţă. Clientul va folosi bonusul numai pentru uzul propriu şi nu îl va folosi în scopul prestării, cu sau fără plată, de servicii către terţi, inclusiv în scopul redirecţionării traficului generat de terţi. Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a bonusului, inclusiv (1) în scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) în scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) în scopul de a hărţui terţe persoane, (4) în scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) în scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (tombole, etc.) oferite într-o altă reţea publică de telefonie din Republica Moldova, (6) în scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange sau altor operatori, sau (7) în alte scopuri ce contravin legislaţiei în vigoare.
  2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să dezactiveze bonusul “500 minute naţionale + 5 GB”, fără nicio compensare, (2) să refuze reactivarea bonusului ce oferă apeluri în reţea şi trafic internet, (3) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale, şi/sau (4) să recupereze daunele cauzate de client.
Sau poţi opta pentru oferta următoare:
Mai mult Internet
cu Orange PrePay
40
GB
  pentru 1 an
gratuit
la conectare
Ia-ți un număr nou PrePay cu doar 40 de lei și primești mai mult Internet – 40GB pentru 1 an.
Activează oferta – formează 8880
Iar dacă ai nevoie de mai multe minute pentru convorbiri cu toți din țară, activează oricând Opțiunea „100 minute naționale” pentru 30 de zile, cu doar 45 lei. Primești tot ce-ți trebuie ca să ții legătura cu cei dragi.

Activează pe my.orange.md sau 100

Condiţiile de utilizare a ofertei

  • Bonusul 40 GB pentru 1 an este disponibil, la activarea ofertei pe cartela PrePay 40 lei prin 8880, până la 31.10.2020
  • Bonusul 40 GB se va aloca, în rate, a câte 3500 MB, lunar, timp de 12 luni, la reîncărcarea contului (printr-o plată unică) cu cel puţin 40 lei.
  • Bonusul alocat este valabil 30 de zile şi nu poate fi utilizat în Roaming.
WOW! Stau pe net cât vreau!
Detalii aici
2GB
la doar 25 lei
Pentru 7 zile
Versiunea Desktop