Orange PrePay cea mai
cartelă dintre toate
Orange PrePay te surprinde din nou!

Ia-ți acum o cartelă PrePay și bucură-te din plin de Internet – 15 GB pentru filme, jocuri și rețele sociale, plus 500 minute naționale, gratuit, în fiecare lună, timp de un an întreg.

Și asta nu e tot – primești cadou încă o cartelă PrePay generoasă, numai bună pentru cineva drag.

Activează oferta „500 minute naţionale + 15GB” – formează 8880

Continuă distracția cu un plus de minute și Internet.
Când epuizezi bonusul gratuit, activează în orice clipă Opțiunea „500 minute naționale + 5GB” cu doar 50 lei și ai încă 15 zile de convorbiri și trafic Internet disponibil pentru toate platformele.

Activează pe my.orange.md sau 100

Oferta „500 minute naţionale + 15GB” este valabilă la activarea cartelei Orange PrePay 49 lei. Bonusul se alocă timp de 1 an de la activare, o dată pe lună, la reîncărcarea unică a contului cu cel puţin 50 lei, este valabil 15 zile şi nu poate fi utilizat în Roaming. Minutele incluse pot fi utilizate pentru apeluri voce şi video naţionale, cu excepţia numerelor cu tarif special şi din stânga Nistrului.

Cartela gratuită beneficiază de bonus “500 minute în reţea +5GB”, care se alocă o dată pe lună, timp de 1 an, la reîncărcarea unică a contului cu cel puţin 60 lei, este valabil 15 zile şi nu poate fi utilizat în Roaming.

Oferte valabile la activarea cartelelor PrePay 49 lei şi PrePay gratuită până la 15.04.2021.
Oferta “Cartelă gratuită” este disponibilă în limita stocului.

Condiţiile de utilizare a ofertei

  1. Clientul va utiliza bonusul din oferta ”500 minute naţionale + 15 GB” sau “500 minute în reţea +5GB” (în continuare „bonus”) cu bună credinţă. Clientul va folosi bonusul numai pentru uzul propriu şi nu îl va folosi în scopul prestării, cu sau fără plată, de servicii către terţi, inclusiv în scopul redirecţionării traficului generat de terţi. Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a bonusului, inclusiv (1) în scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) în scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) în scopul de a hărţui terţe persoane, (4) în scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) în scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (tombole, etc.) oferite într-o altă reţea publică de telefonie din Republica Moldova, (6) în scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange sau altor operatori, sau (7) în alte scopuri ce contravin legislaţiei în vigoare.
  2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să dezactiveze bonusul ”500 minute naţionale + 15 GB” sau “500 minute în reţea +5GB”, fără nicio compensare, (2) să refuze reactivarea bonusului ce oferă apeluri în reţea şi trafic internet, (3) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale, şi/sau (4) să recupereze daunele cauzate de client.
WOW! Stau pe net cât vreau!
Detalii aici
2GB
la doar 25 lei
Pentru 7 zile
Versiunea Desktop