Creează-ți cont pe my.orange.md
Poți intra în contul tău Orange chiar și prin WiFi, fără SMS
10 GB
bonus
la crearea
contului
Intră în contul tău My Orange chiar și prin WiFi, fără SMS

Acum poți vedea toate informațiile despre contul tău Orange chiar și prin WiFi, fără SMS de confirmare. Autentifică-te cu o parolă permanentă și vei rămâne logat în aplicație timp 60 de zile, care se prelungesc automat de fiecare dată când accesezi My Orange.

Mai mult, primești 10 GB bonus pentru 15 zile când îți creezi contul cu succes.

Bonusul e valabil pentru toți clienții Orange Abonament, PrePay și Internet Acum, persoane fizice și juridice.

Creează-ți un Cont Orange în 4 pași
Pasul 1

Intră în aplicația My Orange de pe mobil sau pe my.orange.md şi, în secţiunea Logare prin Cont Orange, alege butonul Creare cont nou.

Descarcă cea mai recentă versiune a aplicației My Orange aici: https://www.orange.md/ro/myorange

Pasul 2
Introdu numărul de telefon Orange, bifează Am citit şi sunt de acord cu termenii şi condițiile serviciului, apoi apasă butonul Continuă.
Pasul 3
Scrie adresa ta de email. Vei primi un email pe adresa indicată, în care ți se va solicita să o validezi. Accesează link-ul de confirmare pentru a finaliza înregistrarea contului.
Pasul 4
Alege o parolă unică pentru contul tău Orange. Poți modifica parola oricând, accesând pagina Setări a contului tău Orange.
Începe acum   

Alte detalii

Bonusul „10 GB la crearea contului pe my.orange.md” se alocă o singură dată pe un număr de telefon, la confirmarea creării contului pe my.orange.md și este însoțit de un SMS de informare.

Bonusul se alocă clienților voce Abonament și PrePay și clienților Internet Acum PrePay și Abonament, este valabil 5 zile de la alocare și va fi utilizat până la consumarea traficului inclus.

Consumarea bonusului „10 GB la crearea contului pe my.orange.md” nu depinde de ziua de facturare, ceea ce înseamnă că traficul neutilizat din bonus se transferă pe luna următoare.

Dacă clientul Abonament face schimb de proprietar, bonusul se păstrează. În cazul migrării de la Abonament la PrePay şi invers, traficul nu se transferă. Bonusul „10 GB pentru crearea contului pe my.orange.md” nu poate fi utilizat în Roaming.

Descarcă aplicația My Orange