21.09.2023

Orange Systems susține Techstars Startup Weekend

Orange Systems contribuie la coeziunea comunității de startup-uri și dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din Republica Moldova și susține Techstars Startup Weekend, care se va desfășura în perioada 20-22 octombrie la Orange kITchen, cel mai inspirat spațiu pentru a face IT creativ.

Ești gata să îți pui în aplicare ideile pentru un startup? Alătură-te unui weekend deschis de inovație și creativitate

Deschidem ușile pentru toate ideile tale inovatoare, indiferent de domeniul sau industria în care se încadrează. Dacă ai o idee în care crezi cu tărie, acesta este locul potrivit pentru a o aduce la viață.

În decursul a 54 de ore, vei avea oportunitatea să colaborezi cu mentori, facilitatori și antreprenori din Moldova, pentru a transforma conceptele în produse viabile. Scopul evenimentului este de a reuni minți creative într-un mediu care favorizează transformarea ideilor în realitate.

Fie că ești programator, designer, specialist în marketing, tehnolog, antreprenor sau pur și simplu dorești să înveți mai multe despre lumea startup-urilor, te invităm să participi la acest weekend transformativ. Vei putea prezenta ideile, forma o echipă, crea un prototip, valida modelul de afaceri și prezenta în fața unui juriu de experți, toate acestea într-un singur weekend.

Prin susținerea Techstars Startup Weekend, hub-ul IT al Orange continuă să facă cele mai mari investiții în domeniul educației tinerii generații și ajută actualii şi viitorii antreprenori să valorifice tehnologia și inovația digitală în afaceri. De asemenea, Orange Systems îşi reiterează ambiţia de a promova noile tehnologii, comunitatea de startup-uri şi de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității.

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri, pot fi găsite aici.

Techstars Startup Weekend este un eveniment organizat de Startup Moldova în parteneriat cu Techstars și cu sprijinul USAID Moldova, Suedia și UKAid. Sponsorul evenimentului este Orange Systems, iar sponsorii globali sunt: Google for Startups și GoDaddy.