16.05.2013 все
Yes, I Cannes!

Cu Orange esti conectat in exclusivitate la cel mai mare eveniment european al industriei cinematografice, Festivalul de Film de la Cannes 2013, ce are loc intre 15 si 26 mai.

Timp de 12 zile vei urmari in direct de pe mobil, smartphone sau tableta cele mai importante momente ale festivalului, de la conferintele de presa prilejuite de vizionarile filmelor de la Festival, pana la sesiunile de fotografii de pe covorul rosu si multe altele. Astfel, vei fi conectat la tot ce conteaza de la Festivalul de Film de la Cannes.

Mai mult, cea de-a 66-a editie se anunta una speciala pentru Moldova, scurtmetrajul regizorului Igor Cobileanski va fi prezentat in sectiunea Short Film Corner, eveniment destinat profesionistilor din cinema, sectiune non-competitiva a festivalului.

Transmisiunile pot fi accesate usor din aplicatia Orange TV pentru Android si iOS aici sau accesand m.orange.md de pe mobilul tau.

Pe langa aceasta, pasionatii de film au la dispozitie si aplicatia Festival de Cannes, dedicata pentru smartphone-urile cu sistem de operare iOS sau Android. Aplicatia, dezvoltata de Orange in colaborare cu organizatorii festivalului, poate fi descarcata din App Store si Google Play si ofera informatii in limbile engleza si franceza despre filmele nominalizate la diferite categorii, membrii juriului, invitati etc.