11.06.2019

Descoperă împreună cu Orange unicul Festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est

Descoperă împreună cu Orange unicul Festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est

Orange Moldova, în calitate de partener al festivalului DescOPERĂ, te invită să trăieşti o experienţă inedită la cea de-a patra ediţie a festivalului, care are loc în perioada 14-16 iunie, la Orheiul Vechi, Butuceni.

Evenimentul scoate opera şi muzica clasică din scena tradițională şi o aduce în mijlocul naturii, într-o privelişte mirifică.

Invitata specială a acestei ediţii este Valentina Naforniţă, soprana cunoscută la nivel mondial graţie vocii sale inconfundabile, care va avea o prestaţie în opera ”Elixirul Dragostei” de Gaetano Donizetti.

O altă artistă este superba şi talentata violonistă Rusanda Panfili, care face parte din orchestra compozitorului Hans Zimmer, cel care a creat mai multe coloane sonore pentru filmele de la Hollywood.

O adevărată revelație vom trăi alături de Mihail Dogotari, artist al operei de stat din Viena, care va ieşi în scenă împreună cu Valentina Naforniţă în spectacolul de operă “Elixirul Dragostei”.

Peisajul muzical va fi completat şi de către Florin Guzga, cel mai apreciat tenor a operei din Iași. Mai multe detalii despre program găsiţi pe www.descopera.md

Cantoterapie cu Geta Burlacu - emoţii şi experienţe de neuitat, oferite de Orange

Pentru ca emoţiile să fie şi mai tari, Orange te invită la o lecţie de cantoterapie împreună cu Geta Burlacu, Petru Haruţa, Dmitrii Sergheev, Slava Dașevschii, Nichita Morozov, Dmitrii Tampei, Petru Moiseev.

Evenimentul va avea loc duminică, ora 16.00. Accesul este gratuit pentru toţi doritorii de a ieşi din clişeele cotidiene printr-un exercițiu de stimulare a creativității, diminuare a stresului, echilibrare a stării psihofizice, dezvoltare a autoaprecierii, expresiei corporale și a capacităților vocale într-o atmosferă plină de emoții pozitive și armonie muzicală.

Vă aşteptăm cu drag să ne urmăm pasiunile nelimitat.

#OrangeInspiră

Десктопная версия