07.06.2019

Distracție nelimitată împreună cu Orange la Summer Fest

Orange Moldova te invită la cel mai mare festival de muzică din Moldova Summer Fest. Evenimentul are loc în acest weekend pe teritoriul parcului Dendrariu din capitală.

Aici ai parte de două zile pline de distracție nelimitată împreună cu toată familia. Organizatorii au pregătit o scenă imensă, care este dotată cu 400 de metri pătrați de ecran led, 250 KV de sunet, 200 de capuri de lumina și 50 de tone de metal.

Începând cu ora 14:00 reprezentanții a 25 de restaurante sunt gata să-și delecteze oaspeții cu bucate, astfel încât să satisfacă orice preferințe culinare. Tot aici găsiți o zonă de distracție dedicată copiilor.

14 artiști pe scena Summer Fest 2019

Din portofoliul de artiști fac parte Carla's Dreams, CIGO, Andrew Rayel, Willi William, Maruv, Matrang, Smiley, Zivert și alții.

Experiențe digitale pe ritmuri incendiare

Special pentru acest eveniment, Orange Moldova a pregătit o zonă dedicată cu cele mai tari VR-uri. Tot aici - gratuit poți să vezi primul film autohton ARIPI, creat pentru VR de către compania Simpals.

Ai și posibilitatea să te relaxezi în zona special amenajată de către Orange, unde te bucuri de WIFI gratuit și posibilitatea să-ți încarci bateria telefonului.

Te așteptăm cu drag la Summer Fest unde vom trăi împreună emoții tari și experiențe inedite.

#OrangeInspiră 

Десктопная версия