14.09.2023

Orange ICT Day reunește comunitatea IT de afaceri

Pe 28 septembrie, Orange Business organizează un nou eveniment dedicat comunității de afaceri din Moldova – Orange ICT Day.

Organizat pentru al doilea an consecutiv, evenimentul își propune să devină o platformă de schimb de bune practici în domeniul digitalizării și inovării pentru antreprenorii din țara noastră, dar și să consolideze comunitatea IT și de afaceri.

Invitații speciali din acest an sunt Elisabeta Moraru, Country Director Google pentru România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova și Florin Popa, director B2B la Orange România. Cei doi vor vorbi despre prezentul și viitorul digitalizării, piața muncii și trenduri IT locale și regionale, însoțite de exemple practice.

Orange ICT Day va aduce împreună reprezentanți ai comunității de business din Moldova, directori și proprietari de afaceri, experți IT și digitalizare, dar și reprezentanți ai furnizorilor de produse și soluții IT, parteneri Orange Business. Printre ei, Netsafe, Fortinet,Softprom, Lenovo, Juniper, Cisco, Eaton și HP

O altă noutate a evenimentului este Gala celor mai bune proiecte de digitalizare, la care vor fi premiate top 5 proiecte de amploare, implementate în acest an de către Orange Business.

Orange ICT Day se va desfășura pe 28 septembrie 2023, la Clasa Viitorului și va fi transmis live.

Toți cei care doresc să urmărească evenimentul în direct, o pot face accesnd link-ul: https://www.privesc.eu/Arhiva/103727/Orange-ICT-Day , începând cu orele 15.30