Orange Business
Partener
Proiectul Tehnologiile Viitorului
Solicită apel
Digitalizează-ți afacerea cu Orange Business
Alege produsele și soluțiile ICT de la Orange și înscrie-te în Programul de Transformare Digitală a Întreprinderilor Mici și Mijlocii.
Pentru informații suplimentare și detalii despre soluțiile business sună 700 sau
Solicită apel
Poți obține un grant de până la 500.000 lei pentru digitalizarea afacerii tale
Este un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadrul Programului de Transformare Digitală a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, finanțat din bugetul de stat prin intermediul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenorialului (ODA). Inițiativa este implementată în colaborare cu Proiectul Tehnologiile viitorului, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.
Sună 700 pentru consultanță personalizată
Orange Business vine cu soluții și produse ICT ce cuprind 6 din cele 8 domenii mari definite de ODA. Poți beneficia de oricare dintre cele peste 100 de soluții de digitalizare, pe care le oferim în parteneriat cu peste 30 de vendori de soluții ICT.
Echipament
Echipamente de reţea, echipamente de stocare şi invertoare pentru instalații fotovoltaice.
Aplicații software
Aplicaţii de automatizare a proceselor, sisteme de management a fluxurilor de documente electronice, soluţii de arhivare a documentelor, ... soluţii de securitate cibernetică, servicii integrare semnătura mobilă şi SMS centru, sisteme de gesiune a cunoştinţelor, platformă de planificare a spaţiilor de muncă, soluţie de gestiune a comenzilor şi ticketing, soluţii Smart City, smart air, smart energy, smart waste, smart water etc.
Sisteme ERP/CRM
Microsoft Dynamics
Servicii Cloud și SaaS
Aplicaţii de business, instrumente de AI, ML şi analitică, sisteme de management a fluxurilor de documente electronice, ... , решения для архивирования документов soluţii de arhivare a documentelor etc.
Securitate cibernetică
Peste 30 de soluții de securitate cibernetică: Anti-DDoS; Antivirus; Business Security; CERT Pro; SIEM/PAM/IAM/SOAR; ... CERT Pro; SIEM/PAM/IAM/SOAR; Sandbox/Pen Test/NTA; Firewall/WAF/ESG/DLP/NDR; SD-WAN.
Training și certificare
Instruirea personalului în utilizarea sistemelor instalate, la solicitarea beneficiarului, cu implicarea furnizorului de soluții.
Solicită apel

Află mai multe detalii despre Programul de transformare digitală a întreprinderilor mici și mijlocii
pe pagina programului și consultă Ghidul participantului.